ActualitatPacte territorial per l'ocupació l'AlacantíPactesPactes Alacant

Presentació de vídeos promocionals ACTEI L´Alacantì

By 10/11/2020No Comments

La presentació va tindre lloc el dia 23 d’octubre de 2020 a la ciutat de Xixona, on es van exhibir a tots els associats i col·laboradors els dos vídeos que s’han realitzat. Un referent al turisme i un altre específicament de promoció i ocupabilitat del Pacte.

L’acte es va celebrar en El Teatret de Xixona amb una afluència de públic àmplia, donades les circumstàncies i les mesures de seguretat preses en aquests moments.
Va començar amb una benvinguda a tots els assistents i una presentació preparada per l’equip tècnic del Pacte, introduint l’acte i explicant com s’estan duent a terme els treballs establits pel consell rector i les estratègies a seguir.
Seguidament va prendre la paraula la Sra. Romina Moya, de GAI Industrials, experta en creació d’Entitats de Gestió i Modernització (EGM), que va explicar a tots els assistents la importància d’aquestes entitats per a la posada en valor dels polígons industrials de les zones del Pacte i la seua repercussió en la millora de les nostres àrees industrials, atraient a noves empreses i creant moltíssima més ocupació en els municipis del Pacte, que és el que es pretén en aquests projectes experimentals. A continuació va intervindre l’alcalde d’Almussafes, el Sr. Toni González, que va explicar la seua experiència en el tema, sent de gran ajuda per als assistents a l’esdeveniment.

Una de les parts més esperades de l’acte va ser l’adhesió de nous col·laboradors que comencen a formar part del Pacte: el SECOT i AEPA, dos pilars fonamentals que comencen marxa, fent d’aquesta col·laboració un gran suport entre associacions. Per part del SECOT, es va explicar en què consisteix la seua associació i els seus objectius i va signar el document d’adhesió el seu president, el Sr. José Pérez. Per part d’AEPA, es va explicar també en què consisteix la seua associació i tot el treball que estan duent a terme en ella i va signar el document d’adhesió la Sra. Maribel Martínez.

Per part d’ACTEI es va començar amb l’acte central: la presentació dels vídeos promocionals del Pacte, tant el de turisme com el d’ocupabilitat.
En el vídeo promocional de turisme es destaquen els llocs més significatius de cadascun dels municipis pertanyents al Pacte, sent aquest la perfecta promoció d’un turisme sostenible tant de costa com d’interior i veient-se reflectida la idiosincràsia del nostre Pacte.

En el vídeo promocional d’ocupabilitat es mostren les potencialitats que té el Pacte pel que fa a Indústria, Hostaleria i Turisme. Una varietat de sectors que creen una idiosincràsia diferent a aquest Pacte que el dota d’una força per a treballar i desenvolupar-se amb la diversitat que posseeix. Es posa un enfocament especial en el nombre de metres quadrats de terreny industrial, ja que es podria dir que aquest sector és el predominant en el Pacte.

Per a finalitzar, la Senyora Presidenta Isabel López Galera va acomiadar l’acte agraint de nou l’assistència, implicació i col·laboració de cadascun dels assistents, tant a col·laboradors com a associats, acabant per recalcar novament la importància que està prenent aquest Pacte a nivell comarcal i el gran acolliment que va tindre en el seu moment el vídeo promocional de turisme en les xarxes socials i en els mitjans de comunicació.

Leave a Reply