ActualitatPacte Territorial per l'Ocupació de la Ciutat d'AlacantPactesPactes Alacant

Pacte per l’Ocupació de la Ciutat d’Alacant Comissió per a la Reconstrucció de la Ciutat d’Alacant

By 20/07/2020November 10th, 2020No Comments

L’Agència Local de Desenvolupament Econòmic i Social de l’Excm. Ajuntament d’Alacant es troba immersa en la Comissió per a la Reconstrucció de la ciutat d’Alacant dins de la qual es treballa en la Subcomissió Econòmica d’Innovació i recuperació de l’ocupació.
La subcomissió està composta per Presidència, Sra. M.ª del Carmen d’España Menárguez, Vicepresidència, Sr. Natxo Bellido Suay, Secretari, Sr. Manuel Amorós Silvestre, representants del sector universitari, representants del sector empresarial, turístic i comercial, representants sindicals, entitats socials, representants de Col·legis Professionals i tècnics municipals.
L’objecte d’aquesta subcomissió serà l’elaboració d’un informe que continga 20 propostes de mesures destinades a la reactivació de l’economia a la ciutat d’Alacant. Mesures destinades al foment de la innovació i a recuperar els nivells d’ocupació previs a la pandèmia. També el seguiment de les mesures del Pla d’Emergència Econòmic, mesures fiscals, de promoció econòmica i enfortiment del teixit productiu, fomentant la col·laboració institucional públic-privada.
En paral·lel, el Pacte Territorial per l’Ocupació de la ciutat d’Alacant, dins del seu procés de renovació, inclourà els resultats de la Subcomissió en el nou text que s’aprovarà a fi d’any.

https://www.impulsalicante.es/arranca-la-subcomision-economica-de-innovacion-y-recuperacion-del-empleo-en-alicante/

Leave a Reply