ActualitatPacte Territorial per a l’Ocupació Maestrat LitoralPactesPactes Castelló

Obsedi Maestrat Litoral imparteix un taller de cerca d’ocupació i alfabetització digital a Peníscola

By 29/04/2022No Comments

Al llarg de la setmana del 7 a l’11 de març, l’àrea d’orientació laboral del Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral ha impartit un taller de cerca d’ocupació i alfabetització digital en l’Edifici Sociocultural de la població de Peníscola, en col·laboració amb el departament de Serveis Socials d’aquesta localitat.
Els continguts del taller han anat dirigits a adquirir destreses i habilitats per a la cerca d’ocupació de manera digital. S’han donat a conéixer els recursos disponibles en matèria d’ocupació, amb l’objectiu de facilitar la inserció en el mercat de treball i la millora de les competències laborals dels assistents.

Amb aquestes xicotetes actuacions s’intenten acostar les oportunitats laborals i formatives a les persones que no coneixen o no compten amb els recursos necessaris per a la cerca d’ocupació a través d’internet, la qual cosa és imprescindible hui dia per a trobar un treball.

La diversitat de les persones assistents al taller la trobem en la seua procedència (espanyola, senegalesa, marroquina i dominicana), edat i nivell formatiu, però tots els assistents compten amb un objectiu comú: “aconseguir la inserció laboral”.

Leave a Reply