ActualitatPacte Territorial per a l’Ocupació Castelló NordPactesPactes Castelló

Nova web i adreça electrònica del pacte territorial per l’ocupació Castelló Nord

By 08/02/2021No Comments

Una nova web adaptada a les noves necessitats del territori del Pacte per l’ocupació Castelló Nord

El Pacte Territorial per l’ocupació Castelló Nord hem creat la nova web https://pacteperlocupacio.maestrat.travel/.

L’estructura de la web està dissenyada per a trobar tota la informació amb facilitat, amb una definició de QUI SOM, els nostres OBJECTIUS des del PACTE, els SERVEIS que oferim (assessorament, cursos, tallers, informació ajudes, etc.) i les nostres dades de CONTACTE. En aquest últim apartat destaquem la nostra nova adreça electrònica info@pacteperlocupacio.maestrat.travel, per a qualsevol dubte o suggeriment. A més recordem que tenim la seu el PACTE a Traiguera, c/ Major 17 i el nostre telèfon de contacte 964 495 125.

La web esta adreçada a la població local en general però de manera més concreta a empresaris, emprenedors, comerç local, joves i aturats que busquen entrar al món laboral o que volen millorar la seua formació per augmentar la seua empleabilitat.

L’objectiu de la nova web és apropar la informació facilitant el coneixement de tot allò que pot serútil. Trobaran noticies al voltant de cursos, tallers i jornades que es porten a terme; subvencions de les diferents administracions públiques a les que es poden acollir així com conèixer l’assessorament que donem l’equip del Pacte.

Una nova eina que pretén estar més a prop de la ciutadania i fer-los costat en la millora de la empresa o durant el procés d’inserció laboral.

Leave a Reply