Acord comarcal en matèria d'ocupació i desenvolupament local en la Marina AltaActualitatPactesPactes Alacant

Nova anualitat per a Passaport Marina Alta, un projecte experimental de PACTE’MA.

By 13/12/2020December 29th, 2020No Comments

Primera reunió del Comitè de treball Passaport Marina Alta amb els representants dels agents clau en matèria de turisme, que han treballat tots junts per a posar en valor els recursos turístics de la Marina Alta.

S’ha iniciat una nova etapa per al projecte experimental Passaport Marina Alta impulsat per CREAMA com a Secretaria Tècnica del Pacte Comarcal en Matèria d’Ocupació i Desenvolupament de la Marina Alta (PACTE’MA) i finançat per la Generalitat València mitjançant LABORA.

En Passaport Marina Alta es treballa amb l’objectiu de posar en valor tots els recursos turístics de la comarca i oferir als visitants i residents totes les opcions per a gaudir de la nostra comarca durant tot l’any.

Esta anualitat es posarà en funcionament una web informativa que aglutinarà l’oferta turística comarcal i que en un futur pròxim servirà com avantsala d’una APP en la qual tots els recursos podran consultar-se de forma ràpida i efectiva.

Al novembre es va celebrar la primera taula de treball virtual amb el Comitè, format per experts del sector turístic i representants comarcals d’entitats públiques al costat d’una representació dels agents de desenvolupament local.

Per una banda es van analitzar les debilitats, amenaces, fortaleses i oportunitats en les quals es troba el sector turístic comarcal i es van proposar diverses estratègies per tal de reforçar i també donar impuls al territori en diversos aspectes que repercuteixen directament en l’àmbit turístic.

D’altra banda el personal tècnic de Passaport Marina Alta va presentar al Comitè una primera estructura de la ferramenta web que s’està dissenyant. D’aquesta manera es va obtindre un feedback i un assessorament directe, ja que els membres del Comitè treballen a diari amb el públic objectiu del projecte

Està previst que estes taules de treball es realitzen cada mes i mig i així puguen consensuar-se estratègies de treball útils i efectives per tal de posar en valor els recursos repartits al voltant de tots el municipis de la Marina Alta. També donar-los difusió i posar a l’abast de la ciutadania tot allò que ens identifica com a territori.

Enllaç vídeo presentació: https://www.youtube.com/watch?v=HajWGtgPiSg

Leave a Reply