ActualitatLabora

LABORA reprén els fòrums d’ocupació amb un model semipresencial

By 11/11/2020No Comments

Fòrums Connecta LABORA

• Es realitzaran sessions, enregistraments i fòrums relacionats amb la cerca d’ocupació

• L’objectiu és facilitar a la ciutadania la cerca d’ocupació i acostar els serveis d’ocupació de l’administració

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació, LABORA i la Conselleria d’Economia Sostenible reprendran els Fòrums Connecta LABORA amb un model semipresencial per tota la Comunitat Valenciana per a facilitar a la ciutadania la cerca de treball i fer més pròxims els serveis d’ocupació que ofereix l’administració pública. Aquests esdeveniments combinaran els actes presencials amb els virtuals, adaptant-se així a la nova normalitat. Se celebraran sessions, enregistraments i fòrums.

Les sessions consistiran en seminaris webs que s’emetran mitjançant la plataforma Zoom. Algunes d’elles seran: la presentació dels serveis de LABORA, una sessió sobre formació i tallers relacionats amb la cerca d’ocupació. Els enregistraments permetran l’accés dels participants a una sèrie de vídeos que podran visualitzar quan ells trien. Finalment, els fòrums consistiran a posar en contacte als participants amb el personal de LABORA per a la resolució de dubtes o assessorament.

Els primers sis fòrums se celebraran abans de la finalització de l’any 2020 en: Gata de Gorgos (6 de novembre), Riba-roja de Túria (20 de novembre), València (27 de novembre), Rojales (1 de desembre), Alzira (4 de desembre), Sagunt (10 de desembre) i Castelló de la Plana (18 de desembre). Els esdeveniments continuaran realitzant-se en altres municipis durant els primers mesos de l’any 2021.

El projecte #ConnectaLABORA naix de la necessitat d’intercanviar opinions i experiències sobre les necessitats del mercat de treball en la Comunitat Valenciana i el seu propòsit és contribuir a la millora de les polítiques d’ocupació. Els fòrums reprenen la seua activitat sense perdre de vista els tres objectius principals d’aquesta iniciativa: divulgar els serveis, prestacions i polítiques de LABORA, acostar i posar en contacte a les persones amb empreses i finalment, dotar d’estratègies els participants per a millorar la seua ocupabilitat.

S’han habilitat diferents zones en els Fòrums Connecta LABORA per a garantir la seguretat de tots els participants. S’han dissenyat quatre zones, la zona entrevistes, els tallers de formació, la zona de simulació d’entrevistes de treball i la zona aula TIC, en les quals es garanteix 1,5 metres de separació entre participants i la instal·lació de mampares per a protegir a totes les persones de la COVID-19.

 

Fòrum virtual

Garantint les mesures de seguretat i amb l’objectiu d’oferir els Fòrums Connecta LABORA al major nombre de persones possibles, s’ha dissenyat un esdeveniment virtual per a evitar aglomeracions i afavorir les entrevistes entre participants i tècnics de LABORA. A través d’un seminari web, un presentador dinamitzarà les intervencions i introduirà les preguntes dels espectadors.

Leave a Reply