ActualitatAcord Territorial per a l'ocupació Els PortsPactesPactes Castelló

Realització d’una pàgina web d’ocupació

By 20/06/2022June 22nd, 2022No Comments

Des del projecte experimental Reactiva Els Ports s’ha creat la pàgina web https://www.reactivaelsports.com/ on es pretén unificar en un mateix lloc totes les ofertes de treball dels 17 municipis de l’acord territorial per l’ocupació, al mateix temps que donar a conèixer el projecte i totes les activitats d’emprenedoria i ajudes que hi ha.

Aquesta pàgina web té com objectiu principal apropar a la ciutadania ofertes de feina i els serveis d’emprenedoria del projecte Reactiva Els Ports, al igual que donar visibilitat del projecte i arribar a més territori.

Les pestanyes de les quals està composada la pàgina web son:

En primer lloc l’inici, on apareix una petita explicació del projecte Reactiva Els Ports i el vídeo “Repoblem Els Ports” que es va realitzar amb el projecte experimental Xarxa Reactiva Els Ports.

Desprès en “qui som?” es fa una petita descripció dels tècnics que composen el projecte experimental.

Ocupació, aquesta pestanya es on està el portal d’ocupació en totes les ofertes de feina  de la comarca. En ella està allotjat un portal de recerca on es poden filtrar les ofertes de feina per municipi o sector.

En la pestanya de notícies està tota l’actualitat de jornades, ajudes i últimes notícies de la comarca relacionades amb emprenedoria.

Directori d’empreses on es pot trobar el mapa interactiu amb totes les empreses, comerços i serveis del territori. Aquest mapa també compta amb filtres de recerca per trobar de forma ràpida el que necessites.

Finalment el contacte per poder contactar amb els tècnics de Reactiva Els Ports on poder solucionar de forma personalitzada tot tipus de qüestions relacionades amb emprenedoria al igual que fer un assessorament en tot tipus de sectors.

Pròximament, en aquest nou projecte Reactiva Els Ports, es crearà una pestanya amb la borsa d’habitatge.

Per donar més difusió de la pàgina https://www.reactivaelsports.com/ es crea un cartell que es ficarà en cada municipi del pacte territorial per l’ocupació.

Leave a Reply