ActualitatPacte Local per l'Ocupació Castelló de la PlanaPactesPactes Castelló

L’Ajuntament llança el pla CASTELLÓ CONTRACTA dotat de 450.000 €

By 20/07/2020November 10th, 2020No Comments

Una iniciativa per a donar suport a la recuperació de l’ocupació i el desenvolupament socioeconòmic del municipi de Castelló després de l’emergència de salut pública ocasionada per la Covid-19, i després de la declaració per part del Govern d’Espanya de l’estat d’alarma.
Aquesta nova línia d’impuls a la contractació s’ha posat en marxa arran de l’emergència sanitària i social per la covid-19. Es tracta d’un pla específic d’ajudes per a donar suport a la contractació de persones autònomes o entitats d’economia social, microempreses i pimes amb fins a 50 treballadors, per a mantindre i crear llocs de treball. Compta amb una partida de 450.000 €.
D’ells, una línia dotada amb 300.000 € per a la contractació laboral (noves contractacions, modificacions amb increments de jornada o renovació de contracte i afectats per ERTE) amb una duració mínima de sis mesos, i una altra línia de 150.000 € per al Pla de Recuperació del Talent. Aquest últim programa es ve desenvolupant per la Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Castelló per a ajudes a noves contractacions de professionals qualificats vinculats a la ciutat que estiguen residint fora de la Comunitat Valenciana i vulguen retornar. En aquest cas, la duració del contracte serà d’un mínim de 18 mesos.
Aquesta línia d’ajudes va ser publicada en el BOP de 20 de juny de 2020. El període per a sol·licitar aquesta ajuda és fins al 30 de setembre de 2020 fins a esgotar pressupost.
Accés a la sol·licitud i bases reguladores en els següents enllaços:
https://www.castello.es/descargas/agencia_desarrollo_local/bases_ayudas_impulso_empleo_plan_castello-contrata.pdf
http://www.castello.es/web30/pages/contenido_web20.php?cod0=17&cod1=208&cod2=705

Leave a Reply