ActualitatPacte Local per l'Ocupació Castelló de la PlanaPactesPactes Castelló

L’Ajuntament de Castelló organitza una trobada per a impulsar el lideratge de dones empresàries i emprenedores

By 11/05/2023No Comments

Un dels principals objectius del Pla Estratègic d’Ocupació de l’Ajuntament de Castelló és el de fomentar l’emprenedoria com a principal motor de generació d’ocupació i desenvolupament socioeconòmic de la ciutat. En aquesta línia, i dins de la campanya de sensibilització de gènere, el passat 23 de març l’Ajuntament de Castelló va organitzar una trobada dirigida a dones emprenedores i empresàries amb la finalitat d’empoderar el seu potencial i fomentar la cultura emprenedora, així com la motivació i acompanyament per a aconseguir-ho.

La regidora d’Ocupació, Patricia Puerta va destacar “la necessitat d’unir forces entre les noves emprenedores amb les empresàries de la ciutat generant sinergies i fomentant la sororitat entre aquestes per a potenciar el seu lideratge”.

La jornada va comptar amb la ponència de Noe Gil, comunicadora, conferenciant i mentora d’emprenedors i empreses en Melon Blanc. L’experta va aportar les claus per a assolir un bon lideratge a través de la planificació per a aconseguir objectius i maximitzar la productivitat.

Després de la ponència va tindre lloc una dinàmica grupal en l’Hort Ecològic del Centre Municipal de Formació Tetuan XIV, en la qual va participar l’alumnat del Taller d’Agricultura Ecològica, que va ajudar a plantar una llavor com a acte simbòlic del significat d’emprendre. Tal com va dir una de les assistents: “hui he plantat la llavor de la meua emprenedoria amb propòsit i amor. Demà recolliré els meus fruits. És inevitable no recollir quan se sembra des de la veritat del teu cor i la teua ànima”.

L’esdeveniment va finalitzar amb un networking desenfadat amb aperitiu, música en directe i entrevistes, amb el propòsit de compartir experiències i coneixements i poder crear sinergies a fi de teixir una xarxa empresarial amb força femenina.

Leave a Reply