ActualitatPacte Territorial per l'Ocupació i desenvolupament Local del Camp de MorvedrePactesPactes València

L’Acord territorial per l´ocupació i el desenvolupament del Camp de Morvedre llança el pòdcast Comarca oberta

By 06/10/2023No Comments

Quinzenalment es publicarà un episodi en format entrevista on submergir-se en el món de l’ocupació, desenvolupament local, emprenedoria, innovació, indústria i digitalització de la comarca del Camp de Morvedre.

L’equip de l’acord territorial del Camp de Morvedre treballa en el seu projecte en tres vessants principals: orientació laboral, emprenedoria i digitalització de la ciutadania, i xicotets negocis. Comarca oberta naix amb la finalitat de tindre un mitjà propi, actual, dinàmic i de qualitat on treballar aquestes línies d’actuació i arribar a un públic més ampli de la ciutadania del Camp de Morvedre.

En cada episodi s’exploren les històries inspiradores d’empresaris, líders comunitaris, representants de les diferents associacions locals i visionaris que estan transformant la nostra comarca. Des d’emprenedors locals fins a experts en tecnologia, ens submergim en converses apassionants i reveladores.
Comarca oberta naix com un espai de diàleg i col·laboració, on tots poden participar, compartir idees i fomentar el creixement del conjunt de la comarca. És un altaveu per a les persones que estan impulsant el canvi i modelant el futur del Camp de Morvedre.

L’objectiu d’aquest pòdcast és inspirar, formar, informar, motivar i connectar la nostra comunitat. Explorar les tendències emergents, els projectes innovadors i les oportunitats d’ocupació que estan sorgint en el nostre entorn.

En la primera temporada de Comarca oberta comptarem amb experts en emprenedoria, orientació laboral, formació per l’ocupació, empresaris pioners de la zona, representants del xicotet comerç o polítics. Perfils diversos i atraients igual que ho és la comarca del Camp de Morvedre.

El pòdcast ja està publicat i es pot escoltar en:

• Youtube: https://www.youtube.com/channel/uczmam0wkhgmayvxkotb2jew

• Spotify: https://open.spotify.com/show/0bzgax76upddldxlkufgbp

Leave a Reply