Acord territorial per l'Ocupació Camp de TúriaActualitatPactesPactes València

L’Acord Territorial d’Ocupació de Camp de Túria organitza el fòrum connecta el pròxim 20 de Novembre a Riba-Roja de Túria

By 10/11/2020No Comments

Riba-roja acull aquesta cita per l’ocupació, que complirà amb totes les garanties de seguretat exigides per la Covid-19, i que té com a objectiu millorar l’ocupabilitat a la comarca

Llíria, 19 d’octubre. L’Acord Territorial d’Ocupació Camp de Túria organitza, al costat de Labora, el Fòrum Connecta a la comarca. El divendres 20 de novembre, la ciutat de Riba-roja de Túria acollirà aquesta jornada dedicada a l’ocupabilitat. Un matí on les entrevistes amb les empreses, tallers, consells i oportunitats es brindaran a totes les persones que estan en cerca activa d’ocupació. Per a poder participar serà imprescindible la inscripció prèvia.

Per a poder complir amb totes les mesures de seguretat establides per Salut Pública per a previndre la propagació de la Covid-19, la majoria de tallers i cursos es faran de manera online i allò que necessàriament siga presencial es realitzarà amb totes les garanties.

Tres espais de Riba-roja acolliran les diferents activitats, així com les entrevistes amb les empreses. Si estàs interessat a participar has d’emplenar el formulari d’inscripció que pot realitzar-se en la pàgina web http://connectalabora.com/

Labora realitza aquests fòrums en tota la Comunitat Valenciana amb ofertes de treball i tallers pràctics per a la cerca d’ocupació. El de Riba-roja comptarà amb tallers sobre videocurrículum, com afrontar una entrevista de treball o masterclass sobre competències professionals.

La finalitat és facilitar a la ciutadania la cerca de treball i fer més pròxims els serveis d’ocupació que ofereix l’Administració.

L’última reunió de coordinació abans de l’esdeveniment va comptar amb la presència del regidor de l’Ajuntament, José Ángel Hernández, la coordinadora d’AEDL del municipi i la directora del departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat Camp de Túria, al costat de personal de l’agència de Desenvolupament Local municipal i responsables de l’empresa adjudicatària del servei.

Leave a Reply