ActualitatPacte territorial la Costera la CanalPactesPactes València

El V Projecte Experimental La Costera-Canal aposta per mitigar la bretxa digital i donar suport al xicotet comerç

By 10/11/2020No Comments

L’import de la subvenció ascendeix a 120.000 € i, a diferència d’anys anteriors, el període d’execució serà inferior a un any

El Pacte Territorial ha rebut una subvenció del Servei Valencià d’Ocupació (Labora) per import de 120.000 €. La seua duració serà fins al pròxim 31 de març i, durant aquest període, s’executaran sengles actuacions dirigides a diferents col·lectius per a pal·liar la crisi econòmica que el mercat laboral està patint com a conseqüència de la Covid19.

L’itinerari del projecte es fonamentarà en dues línies de treball: el coaching tecnològic i la gestió empresarial a les comarques de La Costera i La Canal de Navarrés. En les dos es duran a terme actuacions per a reduir la bretxa digital en els grups de persones més afectades per la pandèmia.

La línia dirigida a l’entorn tecnològic està orientada tant a persones desocupades com autònomes que, a través de diferents tallers teoricopràctics dividits en diversos mòduls, rebran un acompanyament amb l’ajuda de les noves tecnologies.

Un altre recorregut que es durà a terme serà el basat en la renovació empresarial, un tipus de regeneració centrada en la reconstrucció econòmica en aquelles persones que treballen per compte propi i on posarà l’accent en el xicotet comerç. Matèries com la gestió de tresoreria i el màrqueting seran els punts centrals sobre els quals incidiran aquestes accions.

Així mateix, i seguint amb la línia anterior, es continuarà amb el Programa Mentor, que data del 2017, i que enguany inclou, a més, un capítol dedicat a la transmissió d’empreses, una línia de treball pionera en el territori.
La subvenció obtinguda permetrà la contractació de personal tècnic i de suport per a la seua correcta execució en les àrees d’administració, econòmiques, màrqueting, orientació laboral, informàtica i comunicació.

Més informació en https://www.pactecosteracanal.com/coaching-tecnologic-i-gestio-empresarial

Leave a Reply