ActualitatAcord territorial per a l'Ocupació i el desenvolupament local de la comarca de la SaforPactesPactes València

L’Acord Territorial de la Comarca de la Safor presenta la guia Selecció per competències

By 25/11/2022No Comments

El pròxim 22 de novembre es presentarà a Urbalab Gandia la guia sobre els processos de selecció per competències. Ha sigut desenvolupada pel personal tècnic de l’Acord Territorial, juntament amb la col·laboració de responsables de recursos humans d’algunes de les empreses de la Comarca de la Safor que utilitzen aquest tipus de processos de selecció.

La guia consta d’una explicació detallada sobre aquest tipus de procediments i les diferents fases d’aquest procés. Inclou una sèrie d’entrevistes realitzades al personal tècnic en recursos humans d’empreses de la nostra comarca, en la qual expliquen detalladament la seua experiència en aquesta mena de selecció. Així com una valoració positiva de la posada en pràctica d’aquests processos a l’hora de reclutar talent per a les seues empreses. Amb aquesta guia s’intenta donar a conéixer a les organitzacions empresarials, entitats i personal tècnic relacionats amb l’ocupació, la importància i el valor de les competències de les persones en el mercat laboral actual. Aquesta guia pot ser descarregada en format digital en la web del projecte https://eorienta.lasaforempren.com

A la presentació de la guia assistiran els membres de l’Acord Territorial de la Comarca de la Safor així com representació de l’empresariat de la comarca, personal tècnic comarcal i persones relacionades amb l’orientació laboral, agents de desenvolupament local de la comarca i representants d’altres Acords Comarcals limítrofs.

L’esdeveniment comptarà amb la presència de David Martínez Álvarez, Executive Manager de Michael Page, que ha col·laborat en el pròleg de la guia i realitzarà la presentació. Així mateix, entre els assistents i previ al networking, es durà a terme una dinàmica de grup lúdica, en la qual es presentarà el joc sobre les competències laborals del segle XXI, creat per l’equip tècnic de l’Acord Territorial de la Comarca de la Safor.

Leave a Reply