Acord territorial per a l'Ocupació i el desenvolupament local de la comarca de la SaforActualitatPactesPactes València

LABORA i l’acord territorial de la comarca de la safor impulsen el forum d’ocupació Connecta LABORA

By 17/05/2021No Comments

El passat 15 d’abril els locals de Foment de Gandia varen acollir el Fòrum Connecta Labora, amb la participació de persones amb perfils d’allò més variats: aturades, estudiants, treballadors que busquen millorar la seua formació o fins i tot persones que volen canviar la seua ocupació actual.

Les persones inscrites a la jornada, dissenyada sota el títol ‘Estàs en situació atur? Busques feina de forma activa?’, van poder participar de manera presencial o en línia, en les activitats programades. Així, per exemple, s’hi va disposar una zona per a realitzar entrevistes de treball amb empreses com Vicky Foods, LeroyMerlin o Decathlon, entre d’altres.

Una altra proposta que va tindre molta participació va consistir en la realització de simulacres d’entrevistes mitjançant la fórmula del role playing.

Mentre gràcies a l’Aula TIC, les persones interessades tingueren la possibilitat d’aprendre qüestions fonamentals per a la recerca activa d’ocupació, com ara l’elaboració d’un CV, d’una carta de presentació o com utilitzar internet i les seus ferramentes per a que la recerca de feina siga exitosa.

La jornada també va incloure tallers que parlaven i orientaven sobre la necessitat de conèixer les nostres fortaleses professionals i la importància de l’actitud, els pensaments i els plans d’acció per a la recerca de treball.

A més en la sala principal, hi va haver diferents aparadors amb personal de Labora i d’Urbalab Gandia, assessorant sobre qüestions relacionades amb l’ocupabilitat.
El Foro s’emmarca en les activitats organitzades per Labora en col·laboració amb els Pactes Territorials, en aquest cas amb l’Acord Territorial La Safor-La Safor Emprén en el qual participen La mancomunitat de Municipis de La Safor,

l’Ajuntament de Gandia, la Federació de Asociaciones de Empresarios de la Safor, UGT-PV i CCOO-PV.

Leave a Reply