Acord Territorial pel Consell Econòmic i social comarcal Foia de Buñol-ChivaActualitatPactesPactes València

Finalitza el projecte EMPACE 2021 amb un conjunt d’accions per a dinamitzar el teixit productiu i l’ocupació a la comarca

By 17/05/2021No Comments

Entre els mesos de novembre del 2020 i març del 2021 s’ha dut a terme, des de la Mancomunitat de la Foia, el Programa de Projectes Experimentals amb l’objectiu de dinamitzar la creació d’ocupació, la formació contínua i la innovació en diferents sectors de l’activitat productiva de la comarca.

Tot això en col·laboració amb la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Sens dubte la cooperació entre institucions en favor de la ciutadania dels nostres municipis és una forma eficaç d’afrontar l’actual context sanitari, social i econòmic generat per la pandèmia del coronavirus.

Us convidem a conéixer detalladament aquests mesos de treball a través d’aquest enllaç: https://bit.ly/3uommhm en el qual hem tractat de resumir a través de vídeos, imatges gràfiques i diferents textos les tasques que ha realitzat un equip de professionals especialitzats. També en el nostre blog institucional, en www.mclahoya.es podeu acostar-vos al dia a dia del programa, que ha comptat amb la participació d’un gran nombre d’empreses de la Foia.

Un dels fets que considerem més rellevants és la participació de la nostra mancomunitat en l’elaboració del nou llibre d’Estratègies de l’Ocupació per al Territori Valencià, en col·laboració amb Labora i la Generalitat Valenciana, que servirà com a guia d’acció eficaç en aquesta matèria per als pròxims mesos.

Leave a Reply