ActualitatPacte territorial per a l’Ocupació en la RiberaPactesPactes València

La Ribera Impulsa en la I Fira Comarcal d’FP de La Ribera de Xúquer

By 11/05/2023No Comments

El passat 1 d’abril arrancava el programa de la Ribera Impulsa amb la seua setena edició. Les activitats continuen tal com s’estaven desenvolupant fins ara amb la peculiaritat d’abraçar tot el territori geogràfic de la Ribera de Xúquer. L’objectiu és arribar a noves poblacions i acostar encara més aquest servei per a empreses, autònoms, així com per a persones en cerca activa d’ocupació. El nostre propòsit és treballar amb les persones per a assolir els seus objectius personals o empresarials.

Des de l’inici del projecte la nostra missió ha sigut ajudar les persones a trobar el seu lloc en el mercat laboral i ajudar les empreses a millorar la seua presència en línia. Sabem que la cerca d’ocupació pot ser un procés estressant i confús, i que moltes empreses tenen dificultats per a destacar en el mercat digital. Per això, hem creat un servei personalitzat que aborda aquestes necessitats de manera efectiva i pròxima.

Els Punt Pad (Punt d’atenció digital) són una realitat, per aquest motiu l’objectiu final és ser un servei molt més local, més pròxim. La proximitat és el nostre element diferenciador. Ens acostem a les poblacions per a oferir informació i assessorament a l’hora d’emprendre i millorar la cerca d’ocupació. Creiem que la proximitat és clau per a entendre la idiosincràsia del territori.

Durant els mesos de març, abril i maig se celebraran una sèrie de fires per tota la Comunitat Valenciana, amb la finalitat de presentar les ofertes formatives comarcals d’FP integrada i reforçar la difusió i l’orientació acadèmica i professional.

Aquest esdeveniment està impulsat per cadascun dels 20 Consells Territorials d’FP de la Comunitat Valenciana de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

El Pater es va sumar a aquesta iniciativa participant amb un stand el 25 d’abril en la primera fira Comarcal d’FP a la Ribera de Xúquer a Alzira per a informar els joves sobre els nostres serveis i totes les possibilitats que tenen a la seua disposició sobretot a l’hora d’emprendre i buscar ocupació.

Des del Pater agraïm a l’àmbit educatiu i per a l’ocupació de la Formació Professional l’esforç que s’està realitzant per a donar visibilitat i impuls a la Formació Professional i consolidar professions tan necessàries.

Leave a Reply