Acord-Pacte Territorial per a la creació d'ocupació i desenvolupament local Racó d'AdemuzActualitatPactesPactes València

La primera promoció del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Producció Agroecològica en el Racó d’Ademús

By 17/05/2021No Comments

Com a resultat d’una aposta conjunta entre totes les Administracions Publiques de la comarca del Racó d’Ademús, l’any 2019 es va aprovar la primera formació de grau mitjà a la comarca.

Dos anys després, els alumnes es preparen per a eixir al mercat laboral, sent la primera promoció en el Racó d’Ademús del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Producció Agroecològica.

Durant aquests dos anys porten estudiant en l’IES Ademuz, dins d’un marc d’aprenentatge principalment pràctic, aplicant tot l’aprés en una parcel·la pròpia de l’IES Ademuz i al seu torn aprenent amb els grans professionals de la comarca, i dels territoris pròxims al Racó, de manera pràctica i en les seues pròpies instal·lacions.

Actualment, els alumnes de l’últim curs es troben realitzant les pràctiques en empreses del Racó d’Ademús, amb la idea d’emprendre a la comarca a curt termini.
Els alumnes ixen al mercat laboral amb grans oportunitats professionals, ja que el cicle formatiu no sols se centra en la formació i producció del sector primari (ramaderia i agricultura ecològica), sinó que abasta tot un ventall de possibilitats des de la transformació del producte primari fins com comercialitzar productes ecològics.

En total, han rebut 2.000 hores de formació. Ara només queda que aquests primers graduats acomplisquen el seu somni professional.

D’altra banda, no ens oblidem dels alumnes del primer curs del cicle formatiu, els quals a més de conéixer les diferents experiències en ecològic de dins i fora de la comarca del Racó d’Ademús, podent fer treball de camp i conéixer altres tècniques amb productors experts en la matèria i en el territori, han aprés de manera pràctica dins de les instal·lacions de l’IES Ademuz.

Ja pots pre-matricular-te en el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Producció Agroecològica telefonant al 978.78 70 05 i informar-te de tot lo necessari, o a través de la web de l’IES Ademuz https://mestreacasa.gva.es/web/iesademuz/65.

Leave a Reply