ActualitatPacte territorial pel desenvolupament local i l'ocupació Plana NordPactesPactes Castelló

La Niuada ofereix tallers i activitats gratuïtes sobre comunicació digital, llengües o creació d’empreses

By 20/06/2022June 22nd, 2022No Comments

La Niuada, el centre d’emprenedoria social del Pacte Territorial Plana Alta Nord, ha programat per a aquest mes de juny una sèrie de tallers, taules redones i rutes senderistes per a fomentar la creació d’empreses des de l’economia social, impulsar la digitalització i millorar les competències lingüístiques de la ciutadania.

El centre públic ofereix el 14 de juny un taller sobre comunicació digital i xarxes a Benlloc. La formació estarà impartida per la Vall d’Albense Carla Centelles, CEO de Terrenae i periodista gastronòmica. Aquesta experta en comunicació digital forma part dels 100 joves talents de la gastronomia 2022, una llista elaborada pel prestigiós Basque Culinary Center. El taller donarà a conéixer com millorar la presència en línia de negocis i com traure profit a les noves xarxes socials i plataformes digitals. A continuació, La Niuada oferirà una mostra d’empreses de l’economia social ja constituïdes que puguen servir d’exemple per a persones emprenedores.
La Serra d’en Galceran acollirà el dissabte 18 de juny una ruta senderista en anglés. L’activitat consistirà en un passeig pel terme municipal de la Serra d’en Galceran. Durant la ruta es realitzaran converses en anglés acompanyades d’un professor. Amb aquesta iniciativa es pretén facilitar l’aprenentatge de llengües entre la població.
A més, La Niuada treballa per impulsar l’emprenedoria social en el territori. El 28 de juny impartirà un taller a Benlloc sobre recursos humans i marcs jurídicos per a la creació d’empreses des de l’economia social. Gràcies a aquestes formacions, el centre públic ja ha aconseguit crear més de set empreses i ajudar a més de 40 persones emprenedores.
Tota la programació organitzada per la Niuada és de caràcter públic i està subvencionada per Labora i el Ministeri de Treball i Economia Social dins del programa Avalem Territori. Els interessats/as poden trobar més informació i inscriure’s a les activitats en les xarxes socials de la Niuada i el Pacte Plana Alta Nord o enviant un correu a info@laniuada.com.

Leave a Reply