ActualitatPacte territorial per l'ocupació de la Mancomunitat de l'Alt Espadán-MijaresPactesPactes Castelló

La Mancomunitat Espadan Millars avança amb el projecte Experimental enfocat en matèria d’Educació Ambiental

By 10/11/2020No Comments

La Mancomunitat Espadan Millars continua amb el projecte experimental EXMEM IV a càrrec de la subvenció EMPACE/2020/9/12. Es pretén seguir amb els objectius del Projecte EXMEM dels tres anys anteriors de la Formació en matèria Motoserrista homologada en matèria de normativa europea comuna: professionalitzar el sector forestal, enfortir les competències professionals, incrementar la salut i la seguretat laboral dels motoserristes, afavorir la mobilitat de les persones i fomentar i promoure l’aprenentatge permanent i el desenvolupament professional continu.

Durant aquests anys s’ha continuat amb la formació del Mòdul ECC1 (manteniment de la motoserra i tècniques de trossejament) i el Mòdul ECC2 (tècniques bàsiques de tala d’arbres xicotets), que són els més sol·licitats. A més, es realitzen exàmens on els alumnes adquireixen el Carnet Motoserrista.

En aquest Projecte EXMEM IV volem incloure una línia de treball més al projecte: educar a la ciutadania en matèria de reciclatge del material orgànic per a la seua posterior elaboració en compostatge orgànic mitjançant la contractació d’un Formador en Educació Ambiental.

Programa i Contingut:

– Per què compostar?

– Beneficis del compostatge. Definició. Formació essencial sobre compostatge. Materials compostables.

– Diferents maneres d’organització.

– Obligacions dels responsables. Obligacions dels usuaris.

– Materials de suport.

– Com actuar en cas de dubte o problema.

Leave a Reply