ActualitatPacte territorial pel desenvolupament local i l'ocupació Plana NordPactesPactes Castelló

ERESS reforça el seu equip tècnic per a promoure empreses socials en el medi rural

By 10/11/2020No Comments

El Centre Rural d’Emprenedoria Social (ERESS), finançat pel LABORA i amb seu al municipi de Benlloc, ha contractat 5 tècnics per a promoure la creació d’empreses socials en el medi rural.

El projecte ERESS continua la seua tasca. Aquesta setmana s’han incorporat al seu equip 5 tècnics per a desenvolupar la següent fase d’aquesta iniciativa batejada com a “ERESS 2.0. Noves normalitats: noves propostes”.

En concret s’han sumat al projecte un tècnic en comunicació i periodisme per a posar en marxa el gabinet de comunicació, un tècnic en relacions territorials per a enfortir el vincle entre el projecte ERESS i l’entorn geogràfic del Pacte per l’Ocupació, i tres mentors d’emprenedoria encarregats de centrar i acompanyar els projectes empresarials seleccionats.

ERESS és un projecte innovador de desenvolupament local que funciona sota el paraigües del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Alta Nord, finançat pel LABORA, amb seu a l’antic escorxador de Benlloc. Tal com assenyalen les entitats d’aquest pacte, “l’objectiu és fomentar l’esperit empresarial, l’ocupació de qualitat, i l’aprenentatge continu, prestant especial atenció a l’economia social, atraient principalment a aquelles persones que tradicionalment no participen en l’activitat empresarial o que pateixen especials dificultats per a la seua integració en el mercat laboral”.

Aquest pacte està format pels ajuntaments de Benicàssim, Orpesa del Mar, Torreblanca, Vilanova d’Alcolea, Benlloc, la Serra d’en Galceran, Cabanes, les Coves de Vinromà, Vall d’Alba i la Torre d’en Doménec. També hi formen part la Universitat Jaume I, els sindicats CCOO i UGT i l’empresa gestora de l’Aeroport de Castelló (Aerocas).

Leave a Reply