ActualitatPacte territorial per l'ocupació de la Plana BaixaPactesPactes Castelló

El Pacte Territorial de la Plana Baixa s’adhereix com a Punt d’Atenció del Pla de Suport a la Transmissió d’Empreses

By 10/11/2020No Comments

Recentment, el Consorci Gestor Pacte Territorial per l’ocupació de la Plana Baixa s’ha adherit com a Punt d’Atenció del Pla de Suport a la Transmissió d’Empreses, una iniciativa del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme a través de la Direcció General d’Indústria i de la PIME (DGIPYME).

El principal objectiu d’aquest Pla és assegurar la continuïtat d’empreses viables en perill de desaparéixer per problemes diferents als econòmics, per exemple per manca de relleu generacional o canvi d’orientació professional, així com proporcionar als emprenedors una alternativa per a establir-se diferent a la creació “des de zero” de la seua empresa.

Tots els Punts d’Atenció del Pla de Suport a la Transmissió d’Empreses ofereixen serveis gratuïts i neutrals, que inclouen una entrevista d’orientació i, opcionalment, la publicació d’un anunci anonimitzat en la pàgina web del Pla. De fet, el Consorci ja ha publicat el seu primer anunci de venda d’una botiga de moda en la pàgina web del Ministeri. Si hi haguera la possibilitat d’iniciar un procés de transmissió, el personal del Punt d’Atenció el facilitarà concertant una reunió entre el venedor i el comprador, podent estar acompanyats venedor i comprador pels seus respectius assessors.

En cas que el venedor o comprador necessitara un assessor i no sabera on trobar-lo, el Pla de Suport a la Transmissió d’Empreses proporciona també un llistat d’Entitats Assessores dedicades professionalment a prestar serveis remunerats d’assessorament en processos de transmissió d’empreses que, opcionalment, podria contractar.

Així doncs, el Pla de Suport a la Transmissió d’Empreses brinda les eines necessàries per a acompanyar al potencial comprador o venedor en el seu projecte, sent, per tant, el Consorci Gestor Pacte Territorial per l’ocupació de la Plana Baixa l’entitat pròxima territorialment que permetrà una primera presa de contacte i posterior seguiment del procés.

Qualsevol persona interessada pot emplenar un formulari en la web https://transmisionempresas.es/es-es o posar-se en contacte amb el personal encarregat del projecte en el Consorci Gestor Pacte Territorial per l’ocupació de la Plana Baixa en el telèfon 964917070 o a través del correu consorci@activemlaplanabaixa.es.

Leave a Reply