ActualitatAcord-Pacte Territorial per a la creació d'ocupació i desenvolupament local Racó d'AdemuzPactesPactes València

La Mancomunitat de Municipis del Racó D’Ademuz continua apostant per l’emprendedora i la innovació a la Comarca

By 20/06/2022June 22nd, 2022No Comments

Començament de la V fase del projecte pilot d’innovació en ocupació i emprenedoria en el Racó d’Ademuz.

La inversió, infraestructures i comunicacions en aquesta zona han sigut deficients al llarg dels anys. Per aquesta raó es troba immersa en un accelerat i prolongat procés de despoblació, sumant-li a això l’envelliment poblacional.

Des del 2019 la Mancomunitat ha treballat en el Pla Estratègic “Rincón Impulsa”, un pla de desenvolupament transversal i participatiu del Racó d’Ademuz, la finalitat del qual és frenar la situació de la comarca. Pretén ser una eina per a dinamitzar territorialment aquesta comarca, de manera transversal i participativa, que garantisca la sostenibilitat de l’espai a mitjà i llarg termini. En aquest any es va iniciar el Centre d’Emprenedoria i Innovació del Racó d’Ademuz, en el qual assessorava de manera gratuïta als aturats, emprenedors i empresaris, mitjançant formació, desenvolupament, consolidació i diversificació de les petites i mitjanes empreses del territori.

En aquesta cinquena fase, després dels resultats del treball d’anys anteriors s’amplia l’equip de treball amb tres tècniques i una administrativa, per a cobrir les àrees de Turisme, Emprenedoria i Agricultura. D’aquesta manera es pretén treballar conjuntament, però alhora oferint una atenció més específica dins de cadascun dels sectors esmentats anteriorment.

Per a arribar als possibles usuaris que requerisquen aquests serveis, s’han activat els següents mitjans:

– Telèfon Mancomunitat: 978.78.24.25

– Xarxes socials:

– Instagram: @rinconimpulsa

– Facebook: @EmprendeRincon

– Web: http://rinconimpulsa.rincondeademuz.es/

Correus electrònics:

– Àrea Emprenedoria: emprenderincon@gmail.com

– Àrea Turisme: emprenderincon.turismo@gmail.com

– Àrea Agricultura: emprenderincon@agricultura.com

– Àrea Administrativa: emprenderincon.admi@gmail.com

Leave a Reply