ActualitatAcord Territorial pel Consell Econòmic i social comarcal Foia de Buñol-ChivaPactesPactes València

La Mancomunitat de la Foia recopilarà dades més desagregades i implantarà un nou model de gestió en el nou programa de Projectes Experimentals

By 20/06/2022June 22nd, 2022No Comments

La mancomunitat és conscient que la informació és poder, en aquest cas capacitat per a adoptar estratègies de creació d’ocupació més adaptades al territori.

La nova edició de la iniciativa de projectes experimentals de la Foia porta importants novetats, ja que s’ha fet un gran pas avant en la recopilació de dades que afecten cada municipi i que mesuren el retorn per a la creació d’ocupació i benestar en cada localitat.

Aquesta forma de gestió permet disposar d’un quadre de comandament integral a través del qual és possible conéixer quin impacte estan tenint les accions del programa en molt curt termini, de manera que es puguen readaptar les accions i seguir les línies de treball que s’hagen demostrat més eficaces.

L’experiència dels anys que porta vigent aquesta iniciativa i la gran quantitat d’especialistes que han col·laborat d’una forma o l’altra en ella, permet aglutinar un corpus de dades i coneixement que és molt útil per a dissenyar estratègies dirigides a dinamitzar l’economia comarcal en un temps tan incert com el que deixa la pandèmia i el context internacional.

En qualsevol cas, aquesta nova edició manté una filosofia de treball que consisteix a donar participació al teixit empresarial, associatiu, comercial i en general al veïnat que tinga propostes o necessitats que aportar, per la qual cosa les reunions en la seu de la Mancomunitat o en els municipis continuen sent protagonistes.

Leave a Reply