ActualitatPacte territorial pel desenvolupament local i l'ocupació Plana NordPactesPactes Castelló

Les xarxes socials als sectors Agroalimentari y Agroturístic.

By 17/06/2022June 22nd, 2022No Comments

A la Jana (Baix Maestrat), el 21 d’abril, es va celebrar una jornada on es van donar a conèixer les claus per a fer ús correcte i eficient de les xarxes socials en els sectors agroalimentari i agroturístic.

María Badimn, community manager i gestora de xarxes socials, va ser la ponent en aquesta jornada dividida en tres grans punts:

  • Les xarxes socials més rellevants i en quines es convenient estar present.
  • Utilització dels hashtags més adequats, i com crear i planificar un calendari de continguts.
  • Interacció, gestió del temps i productivitat. Anàlisi i interpretació de les estadístiques més crucials.

Així, en la jornada es va destacar la importància de conèixer al nostre client i la definició dels nostres objectius, com a punt de partida per començar a treballar, i tindre ben definida la nostra marca personal, amb els nostres valors que serà la nostra diferenciació en aquest món de xarxes, cercant el millor posicionament.

La ponent va donar als assistents fulls de treball que li ajudaran a dur a terme aquests treballs, a més d’establir el perfil del client ideal, com definir els continguts que farem servir a les xarxes, com temporalitzar les activitats (posts, reels, vídeos, carrusels…).

Finalment es van donar les claus per tal d’optimitzar el nostre perfil a les xarxes.

Els assistents a la jornada eren petits empresaris, autònoms i emprenedors del territori del Pacte Castelló Nord, provinents tant del sector agroalimentari com del agroturístic, dedicats, per tant a la producció (olis, vins…) i al turisme (visites guiades, tastos…), mostrant una actitud molt participativa, transmitent els seus dubtes i oberts a tota mena de suggeriments per part de la docent.

Des del Pacte Castelló Nord valorem de forma molt positiva aquesta jornada d’impuls a la formació atenent i recolzant les necessitats dels emprenedors, i apropant la formació al territori, una de les nostres estratègies emmarcades dins del Pacte.

Leave a Reply