Acord Territorial pel Consell Econòmic i social comarcal Foia de Buñol-ChivaActualitatPactesPactes València

La Mancomunitat de la Foia continuarà adaptant les seues polítiques d’ocupació a les necessitats de la ciutadania

By 10/11/2020No Comments

L’Acord Territorial pel Consell Econòmic i Social Comarcal Foia de Buñol-Chiva és un marc útil per a continuar analitzant la realitat socioeconòmica de la comarca i formular polítiques i plans d’ocupació que permeten accedir al mercat laboral a cada vegada més persones del nostre territori.
El Consell Econòmic i Social Comarcal Foia de Buñol-Chiva és una eina que ha permés teixir una xarxa intel·ligent entre el teixit social, econòmic i institucional de la Foia al servei del conjunt de la ciutadania. I, encara que el context sanitari està suposant canvis socials importants, es plantegen reptes que es poden aconseguir amb unió i una estratègia clara.
L’aprofitament de les sinergies amb altres projectes estratègics que ha impulsat la Mancomunitat de la Foia, com, per exemple, el Pla de Governança Turística, és un dels àmbits que pot contribuir en major mesura a superar els efectes de la pandèmia.
La sostenibilitat i l’atenció d’aquells grups socials que estan afrontant situacions més complexes formen part d’una agenda de transformació i de mobilització del potencial dels nostres veïnats.
La professionalitat, confiança i proximitat que transmeten els establiments i negocis locals de servei són fortaleses que contribuiran a aconseguir el major grau de desenvolupament econòmic i social del nostre territori.

Leave a Reply