ActualitatAcord Territorial pel Consell Econòmic i social comarcal Foia de Buñol-ChivaPactesPactes València

La Mancomunitat de la Foia adapta les seues estratègies territorials de creació d’ocupació al context post pandèmia

By 26/10/2021No Comments

La mancomunitat ha posat en marxa un qüestionari per a conéixer les noves necessitats de la ciutadania en l’àmbit de la recuperació econòmica i social després de la pandèmia.

Des de la Mancomunitat de la Foia es continuen adaptant les activitats i serveis que es presten a la ciutadania a les conclusions del diagnòstic que ha permés elaborar l’esmentat qüestionari

Es treballen amb diversos objectius. El primer i prioritari és estendre la recuperació social i econòmica a tots els grups poblacionals, contribuint a la formació per a l’ocupació d’aquelles persones que han decidit canviar de sector o millorar la seua ocupabilitat en el qual ja estan. També es reformulen les estratègies sectorials de creació d’ocupació i els projectes experimentals en el marc de l’EMPACE per a contribuir a aquesta recuperació de la mà del teixit empresarial comarcal.

Sens dubte, de la mà de les empreses i entitats del tercer sector és possible un major impuls i facilitació de la implantació de noves i més modernes visions de negoci, que permeten augmentar la competitivitat del teixit empresarial comarcal.
Per part de l’equip de professionals de la Mancomunitat es té un compromís a mitjà i llarg termini per a dur a terme les accions a les quals apunta aquest estudi diagnòstic, que compta amb les demandes i propostes tant de la ciutadania com de les empreses de la comarca.

Leave a Reply