ActualitatAcord Territorial per a l'ocupació Els PortsPactesPactes Castelló

Jornada de portes obertes d’empreses per a joves dins els actes d’EMPRÈN JOVE

By 26/10/2021No Comments

Els dies 3 i 6 de setembre, la Xarxa Reactiva Els Ports juntament amb el Grup Altmaelsports van realitzar la jornada de portes obertes d’empreses per a joves dins els actes d’EMPRÈN JOVE del pròxim dia 25 de setembre a la localitat d’Ares del Maestrat.

Aquestes jornades anaven dirigides a joves, per conèixer a altres joves que estan al capdavant d’empreses que són un referent dins de les comarques dels Ports i Alt Maestrat. Les jornades van començar el dia 3 amb una visita a l’empresa QUESOS DEL CATI COOP V, on van poder veure el procés d’elaboració dels seus productes, seguidament es van desplaçar fins a la localitat de Torre d’en Besora, on van poder visitar una explotació ramadera de cabres, on els responsables de l’empresa CABRITILLO DEL MAESTRAZGO, van fer una explicació sobre els seus procés i com la pandèmia els va afecta el seu negoci i van saber com innovar i posar en valor un producte. Per finalitzar el primer dia de la jornada, els joves, es van desplaçar fins a Culla, on es va visitar el despatx d’arquitectura MAESTRARQ – ARQUITECTURA, on dos joves emprenedors van explicar les seves inquietuds i els seus inicis.

El dia 6 de setembre, la jornada es va iniciar amb una visita a RESPIRA NATURA, de la localitat de Cinctorres, on els joves, van poder gaudir d’una ruta fins al jaciment de dinosaures amb bicicletes elèctriques. Finalment per tancar les jornades es va fer una visita a una instal·lació fotovoltaica realitzada per l’empresa ELECTRIFICACIONES LA MATA, on es va poder veure tot el procés d’instal·lació i els avantatges que tenen aquest tipus d’instal·lacions per l’estalvi d’energía.

Leave a Reply