ActualitatPacte territorial la Costera la CanalPactesPactes València

El Pacte Costera-Canal habilita un Punt d’Atenció a Persones Emprenedores (PAE)

By 26/10/2021No Comments

Aquest servei, únic a les comarques de la Costera i la Canal de Navarrés permet, com a novetat, la tramitació de la documentació necessària per a dur a terme un projecte empresarial.

El Pacte Costera – Canal compta, des d’aquest mes de setembre, amb un Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE). Amb aquest servei completa l’assistència a persones emprenedores que ja s’estava duent a terme des de principis del 2020. Gràcies a la seua incorporació als punts PAE, la ciutadania s’evitarà realitzar el tràmit d’alta o cessament d’una activitat econòmica per compte propi.

Entre els serveis que aquesta oficina proporciona destaca la informació i orientació sobre aspectes legals, fiscals, comptables i de la Seguretat Social en qualsevol forma jurídica, l’assessorament sobre ajudes públiques a les quals puga optar el projecte empresarial, així com la totalitat de tràmits fins a la seua constitució.

Entre els eixos d’actuació del Pacte està el foment a l’emprenedoria, i durant l’últim any s’ha oferit assessorament a més de 30 persones a les quals ha tutoritzat, acompanyat i orientat sobre la realització de plans d’empresa, models de viabilitat de negoci o com realitzar un pla de màrqueting, entre altres accions. El PAE, ja en actiu, és oferit per personal tècnic especialitzat en l’àrea empresarial de l’actual projecte experimental i serà necessària cita prèvia telefonant al 674 34 86 88 per a poder ser atés.

Leave a Reply