ActualitatAcord territorial per l'Ocupació Camp de TúriaPactesPactes València

La Fundació Laboral de la Construcció, FEVEC i AEMON se sumen al projecte

By 28/04/2022No Comments

La seu de la Mancomunitat Camp de Túria ha sigut testimoni aquest matí de les noves addendes a l’Acord Territorial d’Ocupació de la comarca. Així, el saló de plens ha acollit l’acte de signatura d’adhesió com a nous membres de la Federació Laboral de la Construcció de la Comunitat Valenciana, la Federació Valenciana d’Empresaris de la Construcció i de l’Associació Empresarial de Moncada, Alfara del Patriarca, Nàquera i Bétera (AEMON).

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, ha destacat la importància de “sumar forces i veus a un projecte que cerca millorar l’ocupabilitat i per tant, la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la comarca”. “L’Acord és la unió dels agents socials, econòmics, productius, educatius i societat civil en benefici d’un desenvolupament productiu que es reflectisca en millors ocupacions, més empreses fortes a la comarca i més fortalesa”, ha afegit Celda.

L’acte ha comptat amb la participació del president de la Federació Valenciana d’Empresaris de la Construcció, Francisco Zamora; la gerent de la Fundació Laboral de la Construcció de la Comunitat Valenciana, Mª José Juan-Senabre; i el president d’AEMON, Francisco Camps, qui ha estat acompanyat per representants dels polígons de Bétera i Nàquera.

Els nous socis amb veu i vot a partir d’aquest moment s’adhereixen als 25 socis que des del 2016 s’han anat incorporant a l’Acord. Un projecte de la Mancomunitat Camp de Túria inclòs en el programa Avalem Territori de la Universitat de València i finançat per GVA Labora i el Ministeri de Treball i Economia Social.

Els nous membres de l’Acord se sumen a les 18 associacions de comerciants de Camp de Túria, als sindicats CCOO i UGT; a l’Associació de Treballadors i Autònoms; a l’Institut d’Estudis Comarcals; a l’Associació d’Empresaris La Reva (Asocreva); la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) i el Grup d’Acció Local Túria- Calderona.

Leave a Reply