ActualitatPacte Territorial per a l’Ocupació Castelló NordPactesPactes Castelló

Jornades labora Avalem Territori: Conèixer el programa Avalem Territori, conèixer els pactes per l’ocupació

By 14/09/2021No Comments

Per tal de generar coneixement i millorar les tasques que es duen a terme, el Pacte Castelló Nord ha col·laborat amb la participació i l’assistència al cicle de jornades LABORA Avalem Territori

El Pacte Territorial Per l’Ocupació Castelló Nord ha participat activament en el Cicle de Jornades dirigit al coneixement del programa Avalem Territori. Aquestes jornades estan organitzades per LABORA-GVA, juntament amb les Universitats de València, Alacant i UJI-Castelló, i la col·laboració dels Acords Territorials per l’ocupació de la Comunitat Valenciana.

El programa de les Jornades inclou 13 sessions centrades en diferents temàtiques integrades en el programa AVALEM TERRITORI, està dirigit a tècnics i responsables locals del programa AVALEM TERRITORI, a interessats en aquest programa, i públic en general.

A més de participar com assistents, la tècnica del Pacte va participar en la Jornada del 15 de juny celebrada a Castellnovo (Castelló) amb el títol «Desenvolupament local, territorialitat i oportunitats rurals», amb una exposició centrada en el Pacte Territorial Castelló Nord: característiques del territori, economia, societat, demografia, etc. que han segut la base per a definir les estratègies a implementar des del Pacte. En l’exposició, a més, es va destacar la importància de treballar en la vertebració i cohesió del territori, superant visions municipals, i l’aprofitament dels nostres recursos, que fomenten l’arrelament al territori, seguint la línia d’AVALEM: el foment de la territorialitat.

En aquest mateix cicle de Jornades, el Pacte Castelló Nord participa amb una ponència, de forma presencial, en la jornada del 27 de juliol a Benicarló (Castelló), amb la temàtica «Projectes experimentals castellonencs, avaluació i experiències».

En aquesta jornada el Pacte Castelló Nord exposa les estratègies i treballs desenvolupats al llarg del darrere any: formació, nova pàgina web, assessorament empresarial, col·laboració amb altres projectes i assessorament digital entre altres.

Leave a Reply