ActualitatConsorci per la creació d'ocupació de l'Horta Nord Pactem NordPactesPactes València

Gran participació en la formació en línia realitzada per Pactem Nord

By 21/07/2020November 10th, 2020No Comments

Amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats de les persones que busquen ocupació i adaptant-se ràpidament a la situació generada per la COVID-19, l’equip de Pactem Nord ha desenvolupat nous materials i continguts que estan tenint una gran acceptació per part de la ciutadania de l’Horta Nord.
Aquest programa de formació, de caràcter breu, pràctic i molt adaptat a les necessitats de cada participant, es va desenvolupar entre el 13 de maig i el 9 de juny. Un total de 104 persones (75 dones i 29 homes) han format part d’aquesta iniciativa. Donat l’interés i el gran nombre de persones inscrites en els tallers, s’han realitzat diverses edicions de cadascun d’ells.
Les temàtiques que s’han abordat han sigut CV, aprendre a descarregar DARDE, vida laboral i certificats del SEPE, navegar per internet per a buscar treball, utilitzar el mòbil per a trobar treball, xarxes socials i ocupació, entrevista de treball en línia, recursos formatius en Internet i marca personal.
Des de Pactem Nord hem adaptat els materials de formació i adequat els temps i metodologia a les possibilitats i interessos de les persones participants. La comunicació a través de videoconferència, missatgeria instantània, telèfon i correu electrònic ha fet possible una atenció personalitzada per a donar resposta a les demandes que sorgeixen en els processos de cerca d’ocupació. Així, professionals formats en Psicologia i Pedagogia han posat totes aquestes eines al servei de l’atenció a les persones de l’Horta Nord que estan buscant activament treball.
A més d’aquesta iniciativa, en el marc del Dispositiu de capacitació i activació laboral dirigit a dones de l’Horta Nord, 20 participants han millorat les seues habilitats personals per a l’ocupació i han format part en algun dels processos de selecció de les ofertes gestionades per l’Agència Pública d’Ocupació de l’Horta Nord, entorn de 75 en els últims tres mesos.
Aquestes accions s’han desenvolupat en el marc de la convocatòria anual de pactes territorials cofinançada per Labora i amb la col·laboració de les Agències d’Ocupació i Desenvolupament Local dels ajuntaments integrats en el Pacte Territorial d’Ocupació de l’Horta Nord.
https://www.consorci.info/gran-participacin-en-la-formacin-on-line-realizada-por-pactem-nord.html

Leave a Reply