ActualitatPacte territorial per l'ocupació de la Mancomunitat de l'Alt Espadán-MijaresPactesPactes Castelló

Finalitzen a Vallat els Cursos d’Introducció al Compostatge Casolà i d’Interpretació Ambiental de la Mancomunitat Espadà Millars

By 17/05/2021May 18th, 2021No Comments

La Mancomunitat Espadà Millars, en col·laboració amb la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha realitzat durant febrer i març cursos de foment per a l’ocupació dins del Projecte Experimental EMPACE/2020/9/12, que han acabat a la fi de març a Vallat (al qual correspon la foto) i Ayódar.

Els tallers s’han celebrat de manera presencial, amb grups d’entre 6 i 8 persones, seguint tots els protocols de seguretat de la COVID-19. S’han impartit també a Aín, Argelita, Fuentes de Ayódar, Ribesalbes, Suera, Tales i Torrechiva.

Estaven destinats a persones desocupades en primer lloc, però han pogut participar també totes les persones interessades en les matèries a impartir.

 

CURS INTRODUCCIÓ Al COMPOSTATGE CASOLÀ I DE GESTIÓ MUNICIPAL

Amb aquest curs es pretenia introduir una formació a personal local per a poder exercir les labors d’explotació i manteniment del sistema de compostatge que es pretén implantar en els municipis.

 

CURS D’EDUCACIÓ I INTERPRETACIÓ AMBIENTAL

La Interpretació ambiental és, sens dubte, un molt bon instrument per a aquelles persones que opten per treballar en el sector del turisme. És una eina de l’Educació Ambiental que ajuda al visitant a la comprensió del lloc on es troba. A més, la Mancomunitat Espadà Millars és un excel·lent territori per a la seua posada en pràctica.

Per a més informació: www.espadan-mijares.es

Leave a Reply