Acord Territorial per a l'ocupació Els PortsActualitatPactesPactes Castelló

Els Ports visibilitza a la dona emprenedora en el món rural.

By 17/05/2021May 18th, 2021No Comments

La Xarxa Comarcal d’Iniciatives Empresarials dels Ports (XCIE), junt amb l’Agència d’Igualtat de la Mancomunitat Comarcal Els Ports amb l’objectiu de promocionar i donar visibilitat a les empresàries que hi ha a la comarca, i amb motiu del 8 de març, reivindica el paper de la dona emprenedora en el món rural. Les participants, dones emprenedores dels 17 municipis de la comarca dels Ports van relatar la seua experiència, dificultats i avantatges a les que s’enfronten, com a dones i com a empresàries, en el món rural.

La Jornada es va celebrar en format on-line a causa de la situació sanitària provocada per la covid-19. Va reunir a més de 60 dones i homes connectats per la plataforma Zoom, i comptarem amb la participació de la presidenta de FADEMUR, Regina Campos, la diputada d’Igualtat i vicepresidenta de la Diputació de Castelló Patrícia Puerta, qui defensava la importància d’actes com aquest i la directora general de l’Agenda Valenciana Anti despoblament, Jeannete Segarra.

Les conclusions que podem extraure d’aquesta jornada són:

El gran compromís de totes les dones per participar d’aquests actes on es dóna visibilitat al territori i a les emprenedores.

Ressalten que la conciliació entre la vida laboral i la personal és més positiva en un entorn rural com aquest.

És un territori ple d’oportunitats on desenvolupar el teu projecte

Des de la jornada les empresàries reclamen una discriminació positiva relativa a la tributació i fiscalització dels seus negocis que atengue a les necessitats reals de les empresàries instal·lades en territoris en risc de despoblament.

Leave a Reply