ActualitatPacte territorial pel desenvolupament local i l'ocupació Plana NordPactesPactes Castelló

Els tècnics del Pacte Plana Alta Nord ofereixen orientació laboral a més de 50 persones en una ruta itinerant pels pobles

By 04/04/2023No Comments

El Pacte Plana Alta Nord ha visitat els pobles d’interior per oferir jornades d’orientació laboral. Mònica Cantavella, coordinadora del pacte, ha realitzat una ruta itinerant formativa per ajudar a persones desocupades a millorar la seua ocupabilitat, promoure la seua carrera professional o facilitar-los la incorporació al mercat laboral.

A la Torre d’en Doménec van ser els tècnics Júlia Barranco i Ivan Torres els encarregats d’oferir l’orientació laboral.

En les jornades s’han oferit serveis d’ajuda per a realitzar el currículum, consells per a les entrevistes, així com ferramentes per a trobar treball al nostre territori. A més, des del Pacte hem treballat de manera personalitzada amb els i les assistents per oferir-los ofertes d’ocupació específiques al seu perfil professional.

Per a la difusió de les jornades s’ha comptat amb la col·laboració dels AODL dels municipis, mitjançant la gravació de vídeos promocionals per informar del servei a la ciutadania. Ha quedat palés que la col·laboració dels ajuntaments i del pacte amb la publicitat resulta essencial per al bon resultat de les accions que es programen.

La ruta d’orientació laboral ha tingut una gran acollida amb més de 50 persones desocupades participants en les jornades. Una iniciativa emmarcada dins de l’estratègia territorial en matèria d’orientació laboral que creem ha estat molt beneficiosa per als municipis d’interior del Pacte.

Leave a Reply