ActualitatPacte territorial per l'Ocupació dels municipis ceràmics i la seua àrea d'influènciaPactesPactes Castelló

El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics arranca noves vies de col·laboració amb l’empresa EFI Cretaprint

By 04/04/2023No Comments

La gerent del Consorci, Olga Oruña, s’ha reunit amb Fernando Tomás, global product director Inkjet BM&P, i Reis Cabrales, talent acquisition specialist de EFI, per a estudiar la manera de col·laborar de manera conjunta en els projectes promoguts per totes dues entitats.

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics ha iniciat una nova col·laboració amb l’empresa EFI Cretaprint a través de diferents projectes promoguts per totes dues entitats, amb l’objectiu de reportar beneficis al sector ceràmic. D’aquesta manera, la gerent del Consorci, Olga Oruña, s’ha reunit amb Fernando Tomás, global product director Inkjet BM&P, i Reis Cabrales, talent acquisition specialist de EFI, per a estudiar les possibles vies en les quals col·laborar de manera conjunta.

D’una banda, el Pacte ofereix el programa de “Llançadora cap a l’ocupabilitat sostenible” orientat a fomentar la inserció laboral mitjançant una formació específica per al clúster ceràmic, que respon a les necessitats reals de les empreses.

Per part seua, EFI Cretaprint, entitat amb llarga trajectòria en el sector tauleller a través de la seua transformació de la imatge amb impressores, tintes i programari de gestió de color, compta amb una formació destinada a l’especialització d’operadors ceràmics.

Per mitjà d’aquesta sinergia, els coneixements instruïts en la Llançadora seran reforçats amb el contingut tècnic-practic impartit per especialistes de EFI en les seues pròpies instal·lacions, donant a conéixer concretament el funcionament de les seues màquines d’impressió digital.

En vista d’altres projectes en els quals totes dues entitats puguen cooperar, el Consorci també ha presentat el seu programa de formació a la carta per a empreses, així com el seu servei d’inserció laboral per a treballadors i alumnat en pràctiques en companyies del sector.

Leave a Reply