ActualitatPacte Territorial per l'Ocupació i desenvolupament Local del Camp de MorvedrePactesPactes València

El pacte territorial per l’ocupació del Camp de Morvedre realitza sessions presencials i en línia relacionades amb la cerca d’ocupació

By 14/10/2022No Comments

L’equip tècnic del programa Activa’t 2022 posa en marxa formacions dirigides a tota la ciutadania de la comarca que es troba en cerca activa d’ocupació.

Amb l’inici del curs escolar s’han reactivat les sessions formatives d’Activa’t 2022 relacionades amb la cerca activa d’ocupació. El Pacte Territorial de Camp de Morvedre té com un dels seus principals objectius treballar amb els col·lectius en risc d’exclusió social i la ciutadania en general per a acompanyar-los en el procés de cerca d’ocupació i tractar de reinserir-los en el món laboral.

Per això, l’equip de Som Comarca s’ha reforçat amb dos noves tècniques expertes en orientació laboral. L’equip ja estava format per tres tècniques de digitalització i una administrativa. Amb aquestes noves incorporacions es reforça l’oferta de píndoles formatives ja oferides fins al moment de digitalització per a negocis i ciutadans en la seua versió en línia i presencial.

Les formacions segueixen la filosofia del programa Activa’t, sent formacions curtes, concretes, pràctiques i que permeten als participants ser tutoritzats en el dur procés de buscar ocupació. Les píndoles programades per al mes de setembre tant en modalitat presencial com en línia són de les següents temàtiques:

– Creació de Curriculum Vitae: confeccionar un CV, ordenar la informació, plantilles per a facilitar el seu disseny, etc.

– Creació de cartes de presentació: confeccionar-les, saber adaptar-les a cada oferta d’ocupació, etc.

– Entrevistes de treball: preparar-les, consells pràctics de com enfocar-les i gestionar els nervis, etc.

– Cerca activa d’ocupació: als participants se’ls donaran eines que faciliten la cerca d’ocupació i una posada a punt perquè coneguen on i com buscar ofertes d’ocupació.

Les jornades presencials durant el mes de setembre es realitzaran en el Centre Cívic Els Vents del Port de Sagunt. A més s’estan organitzant sessions específiques amb joves estudiants en cerca de la seua primera ocupació, així com cerca de noves localitzacions en altres localitats de la comarca.

Les píndoles en línia han arribat per a quedar-se i es continuaran promocionant i organitzant per a aquelles persones que preferisquen aquest format. El mètode de convocatòria es realitza a través de correu electrònic i videoconferència. L’objectiu del Projecte Experimental Activa’t 2022 és clar: arribar a tota la ciutadania. Per a això posem totes les possibilitats a la seua disposició.

Totes les novetats es publicaran en els perfils de xarxes socials de Som Comarca Camp de Morvedre: https://www.instagram.com/som_comarca/?hl=es

Programació del mes de setembre:

Píndoles en línia:

Enllaç per a inscripció píndoles en línia: https://forms.gle/TbNioQofQprFHVEk9

Píndoles presencials:

Enllaç per a inscripció píndoles presencials: https://forms.gle/jiRac3dsVDUyNSxPA

Leave a Reply