ActualitatPacte Territorial per l'Ocupació i desenvolupament Local del Camp de MorvedrePactesPactes València

El pacte territorial per l’ocupació del Camp de Morvedre inicia la presencialitat en les seues píndoles formatives

By 28/04/2022No Comments

L’equip del Pacte Territorial acosta el programa Activa’t 2021 de cerca d’ocupació i digitalització a la ciutadania en sessions presencials.

Durant el mes de gener i febrer després de dos anys de convivència amb la Covid 19 i d’adaptar tot el treball del Pacte Territorial per l’Ocupació del Camp de Morvedre a les formacions i accions en línia, s’ha représ la presencialitat amb sessions de píndoles formatives dirigides a la cerca d’ocupació i digitalització a la ciutadania.

Han sigut un total de quatre sessions que s’han realitzat a grups reduïts d’aproximadament 10 ciutadans de la comarca. Entre els assistents homes i dones de diferents edats i nivell de formació, però amb situació de risc d’exclusió social per desocupació i altres causes.

Les sessions es van dividir en diferents píndoles de cerca d’ocupació, impartint en primer lloc la formació de Curriculum vitae, amb la finalitat que els participants actualitzaren i crearen adequadament aquest document tan important per a la consecució d’una ocupació. En segon lloc, també es va realitzar una formació relacionada amb les entrevistes laborals perquè els participants saberen preparar-les i actuar en aquestes situacions. Finalment, es va realitzar una sessió relacionada amb la cerca d’ocupació 2.0 perquè els assistents conegueren plataformes i eines en línia per a buscar ocupació. D’altra banda, també s’ha impartit una píndola de digitalització tant teòrica com pràctica d’utilització de l’eina de disseny Canva, perquè siguen capaços de crear els seus propis currículums i altres materials.

A més de les sessions presencials les persones assistents han sigut tutoritzades pels tècnics treballadors del Pacte Territorial del Camp de Morvedre tenint la possibilitat d’enviar els seus dubtes per correu electrònic i establir així un seguiment molt més personalitzat en la seua cerca d’ocupació.

La valoració dels assistents ha sigut positiva pel que s’estableix per al següent projecte Activa’t 2022 alternar píndoles presencials i en línia amb la finalitat d’arribar a molta més població de la comarca.

Leave a Reply