ActualitatPacte Territorial per l'Ocupació i desenvolupament Local del Camp de MorvedrePactesPactes València

El Pacte Territorial per l’Ocupació del Camp de Morvedre comença amb el seu projecte Pla Projecta. Tutories individualitzades per a buscar ocupació, emprendre o millorar els coneixements digitals dels participants

By 22/11/2023No Comments

Al setembre es va posar en marxa un nou projecte del Pacte Territorial per l’Ocupació del Camp de Morvedre, el Pla Projecta. La ciutadania de la comarca podrà participar i treballar de manera individualitzada amb l’equip tècnic per a aconseguir els seus objectius personals com trobar ocupació o emprendre.

El projecte ja compta amb 40 persones inscrites interessades a participar en aquestes tutories. Durant el mes de setembre quatre usuaris han començat amb les sessions i s’han realitzat un total de huit tutories personalitzades. A poc a poc s’anirà contactant amb la resta d’inscrits.

Les persones participants en Projecta són avaluades per les orientadores laborals per a detectar les necessitats en matèria de cerca d’ocupació o emprenedoria. Concorde a aquesta primera presa de contacte se’ls ofereix una formació i suport en format de tutories personalitzades per a assolir els propòsits que s’han marcat.

Setmanalment se’ls cita per a revisar el seu currículum, marcar un objectiu professional, fer presentació de candidatures d’ocupació, preparar entrevistes de treball, plantejar formació complementària com disseny de currículum, manejar plataformes en línia de cerca d’ocupació, etc. En definitiva, analitzar i valorar els avanços que han fet per a aconseguir l’ocupació desitjada.

L’objectiu del Pla Projecta és que amb el seguiment personalitzat i individual els participants milloren les seues habilitats per a buscar ocupació i millorar la seua ocupabilitat. Entre algunes de les sessions que es poden realitzar trobem:

• Orientació laboral.
• Preparació d’entrevistes laborals.
• Disseny de currículum eficaç i atractiu.
• Cerca d’ocupació tradicional i en línia.
• Digitalització laboral.
• Acompanyament per a l’autoocupació
• Ofimàtica bàsica.

Projecta continuarà treballant en els pròxims mesos i durà a terme jornades promocionals en tota la comarca, així com sessions formatives grupals i individuals per a tots els interessats. La inscripció és gratuïta en el següent enllaç: https://forms.gle/maiAioGHPRKwFU6B9

Més informació:

Cartell: https://drive.google.com/drive/folders/1bu1iqxrhruldx04krpfnmtz8cnwavut2?usp=drive_link

Tríptic:
https://drive.google.com/drive/folders/1fh2ksf41jhmr-zdnujltwpnduj06t6ko?usp=drive_link

Leave a Reply