ActualitatPacte Territorial per a l’Ocupació Castelló NordPactesPactes Castelló

El Pacte Territorial per l’Ocupació Castelló Nord es reuneix amb el pacte Activem els Ports

By 14/01/2024No Comments

L’objectiu de la reunió és mantindre el vincle entre tots dos Pactes per a compartir experiències de treball.

El Pacte Castelló Nord i el Pacte Reactiva els Ports estan integrats dins de l’àrea funcional els Ports-Baix Maestrat, units per objectius comuns com la lluita contra la despoblació com a principal repte socioeconòmic, i amb estratègies que, encara que comparteixen el mateix objectiu i són diferents, es complementen.

Els dos Pactes havien mantingut dues reunions prèvies, una primera, presencial en 2022 i una altra, de manera telemàtica en 2023, compartint les experiències en la implantació de les estratègies i compliment d’objectius.

Amb l’inici del nou període EMPACE 2023-2024 convoquem una nova reunió, presencial, dels dos Pactes en data 17 d’octubre.

A la reunió van assistir per part del Pacte Reactiva els Ports:
Ivan Bono Querol. Coordinador
David Royo Bellmunt. Enginyer
Juan Frontera Peña. Arquitecte
Rubén García González. Comunicació
Esther Asensio Sanvalero . Jurídic
Guillem Gasch Arambul. Administració

Per part del Pacte Castelló Nord:
Mar Arnanz. Tècnica de Turisme
Jessica Flores. Personal de suport.

En la reunió cal destacar l’intercanvi de contactes com per exemple institucions col·laboradores per a cobrir necessitats formatives, així com intercanvis de metodologia utilitzada en actuacions concretes com el foment de la relacions públic – privades (jornades, reunions, networking) o la implementació de projectes concrets com la difusió d’allotjaments de lloguer i venda en la pàgina web del Pacte.

Leave a Reply