ActualitatAcord-Pacte Territorial per a la creació d'ocupació i desenvolupament local Racó d'AdemuzPactesPactes València

El Pacte Territorial per a la creació d’ocupació i desenvolupament local Rincón d’Ademuz treballa en la IIª edició del concurs d’Idees Emprenedores en l’IES Ademuz

By 29/04/2022No Comments

L’alumnat de l’IES Ademuz participa en el concurs d’idees emprenedores del Racó d’Ademuz per a fomentar l’emprenedoria des de les seues motivacions i necessitats.

En el període de 2019-2020 va tindre lloc la primera edició del concurs d’idees emprenedores amb l’alumnat de l’IES Ademuz, i per a aquest últim semestre del curs escolar de 2021-2022 es durà a terme la segona edició amb 3r i 4t de l’ESO i 1r de Batxillerat, amb la col·laboració de l’equip de treball de joventut, emprenedoria i desenvolupament local de la mancomunitat del Racó d’Ademuz, al costat de l’Ajuntament d’Ademuz i l’IES Ademuz.

Donada la importància del treball amb la joventut per al futur de la comarca i la lluita contra la despoblació rural, el concurs planteja doble objectiu: d’una banda generar un llistat d’idees de negoci motivades per les demandes i necessitats de joves residents de la comarca, el qual servisca com a referent per a aquelles persones que vulguen emprendre a la comarca; d’altra banda, es fomentarà la importància del relleu generacional a la comarca a través de la idea de l’emprenedoria com una eixida professional, tenint com a punt de partida les idees sorgides per la pròpia motivació de l’alumnat.

Per a això treballarem conjuntament amb ells a través de tallers, xarrades i dinàmiques al llarg de cinc sessions presencials. Entre aquestes, es donarà una trobada amb diferents empreses i negocis del territori de diferents sectors, amb la finalitat que servisquen d’inspiració i motivació a les idees de negoci que es treballaran.

Dins de les idees generades es premiaran les dos millors amb l’objectiu de valorar el treball, la idea, la dedicació i la viabilitat de la proposta. Per a aquests premis es comptarà amb les empreses i xicotets negocis de la comarca amb la finalitat de secundar i col·laborar amb les seues emprenedories en el Racó d’Ademuz.

Si vols seguir el concurs d’Idees emprenedores i tots els projectes que duem a terme des del Centre d’Emprenedoria i Innovació no dubtes a posar-te en contacte telefonant al 978 78 24 25 o a través de les nostres xarxes socials en Facebook Emprén Rincón o en Instagram Rincón Impulsa.

Leave a Reply