ActualitatPacte Territorial per l'Ocupació i desenvolupament Local del Camp de MorvedrePactesPactes València

El Pacte territorial d’ocupació i desenvolupament local del Camp de Morvedre treballa activament per a reforçar els coneixements digitals del sector de la Hosteleria a la comarca

By 11/02/2021No Comments

El projecte experimental Activa’t 2020 fica el focus en els sectors més afectats per l’actual crisis sanitària i ofereix un pla de píndoles formatives online per a fomentar la digitalització dels negocis locals de hosteleria i restauració.

Des del passat mes de desembre es treballa activament amb tots els membres del pacte territorial per tant d’oferir una sèrie de recursos que faciliten als ciutadans i als negocis locals, especialment la hosteleria, l’adaptació a la nova realitat. Adaptar-se sobretot a les noves eines digitals i tecnològiques que poden ser molt útils per al dia a dia del negoci i una gran ajuda per al sector.

Aquestes formacions breus estaran focalitzades a hostelers i tractaran de introduir-los en l’ús de les noves eines, aplicacions i coneixements digitals per a que tinguen més oportunitats de creixement en el nou entorn social. A més, les píndoles que es poden realitzar còmodament online no seran solament teoria, sinó que els participants podran sol·licitar assessorament i tutories per part dels tècnics especialistes en negoci digital per tal d’implementar correctament les noves eines apreses.

Les formacions programades han començat en gener i tindran duració fins a març. Les píndoles seran:

• Crea el teu propi Codi QR per a Hosteleria on es tractarà d’explicar la utilitat d’aquesta eina.

• Instagram per a Hosteleria on es tractarà de professionalitzar el ús d’aquesta xarxa social en aquest sector.

• Utilització de Whatsapp Business, explicarem la utilitat de l’aplicació i els usos que te per als negocis.

• Introducció al Marketing Digital on tractarem nocions bàsiques per a modernitzar i millorar la nostra presència online del negoci.

Les píndoles aniran oferint-se en diferents torns de matí i vesprada per a garantir que qualsevol interessat puga participar i tindran una duració d’aproximadament 45 minuts. La inscripció es pot realitzar fàcilment a través de les xarxes socials de Som Comarca i Promoció Econòmica de Sagunt, en el següent formulari d’inscripció: Inscripció ací

Leave a Reply