ActualitatPacte territorial la Costera la CanalPactesPactes València

El Pacte Territorial Costera-Canal llança un portal d’Ocupació per a les comarques de la Costera i la Canal de Navarrés

By 29/04/2024No Comments

Durant la presentació oficial ahir dimarts, les persones assistents tingueren l’oportunitat d’explorar detalladament les característiques i funcionalitats del portal.

El Pacte Territorial Costera-Canal ha inaugurat un nou servici d’ocupació a les comarques de la Costera i La Canal de Navarrés. Este recurs es presenta com a fonamental tant per als qui busquen ocupació com per a empreses que necessiten reclutar personal. A més, inclou un espai dedicat a l’emprenedoria, fomentant la innovació i el creixement empresarial, la qual cosa contribuïx al dinamisme econòmic del territori.

La plataforma ofereix la flexibilitat que les empreses puguen gestionar la selecció de candidats per si mateixes o, si així ho preferixen, l’equip especialitzat del Pacte pot filtrar els currículums per a major comoditat de les empreses.

Esta iniciativa marca un hito significatiu en els esforços del Pacte per enfortir el mercat laboral i estimular el creixement econòmic en el territori. La plataforma, disponible a través de la web https://www.pactecosteracanal.com/va/ , ha sigut dissenyada per a facilitar la connexió entre empreses i persones en cerca d’ocupació, oferint una àmplia gamma de serveis, el portal s’erigix com un punt de trobada clau per a totes les parts interessades.

“Amb esta iniciativa, fem un pas avant en la nostra missió d’enfortir el mercat laboral i fomentar el creixement econòmic en el nostre territori» ha indicat el president del Pacte, José Luis Gijón, qui ha afegit que, «esperem que aquest portal es convertisca en un punt de trobada dinàmica on les oportunitats laborals troben als seus candidats ideals i viceversa, així com els emprenedors puguen fer realitat els seus projectes empresarials».

El Pacte Territorial Costera-Canal és una entitat que treballa en l’impuls del desenvolupament econòmic i social d’ambdues comarques, promovent la col·laboració entre diferents agents públics i privats per a aconseguir objectius comuns en matèria d’ocupació, formació i emprenedoria.

Estes accions estan emmarcades dins del programa Avalem Territori de LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació i el Ministeri de Treball i Economia Social.

Leave a Reply