ActualitatPacte territorial la Costera la CanalPactesPactes València

El Pacte Territorial Costera-Canal aposta pel “Café Networking” per als próxims mesos

By 10/10/2022No Comments
  • La finalitat és ampliar la xarxa de contactes entre els empresaris del territori, buscar col·laboracions i establir sinergies.A partir de mes d’octubre, l’àrea d’emprenedoria del Pacte Costera-Canal, realitzarà els primers dimecres de cada mes en la seu de la Mancomunitat La Costera, els denominats “Cafés Networking”. Es tracta d’un format que permet que, tant associacions, empresaris i ciutadania en general establisquen sinergies i es creuen llaços de col·laboració. Així mateix, aquestes jornades, permetran al Pacte aprofitar aquest acte per a oferir de forma més pròxima i directa els serveis que ofereix, tant en matèria laboral com d’assessorament empresarial.

    Seguint en aquesta mateixa àrea, i aprofitant les ajudes del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, el dimecres 21 d’octubre el Pacte ha organitzat, en el municipi del Genovés, una jornada dirigida a autònoms i pimes per a donar-los a conéixer com poder accedir als tràmits per a sol·licitar el BO KIT DIGITAL.

Per a finalitzar, una altra de les activitats que s’ha posat en marxa, són les sessions informatives amb les Escoles Oficials d’Adults ja que, són un col·lectiu del qual es poden beneficiar en gran manera dels nostres serveis sobretot en l’àrea de competències digitals, cerca d’ocupació a través d’AAPs o com fer ús del certificat digital.

Leave a Reply