ActualitatPacte territorial per l'Ocupació dels municipis ceràmics i la seua àrea d'influènciaPactesPactes Castelló

El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics busca empreses del sector ceràmic per acollir personal en pràctiques

By 26/10/2021No Comments

El Pacte oferirà perfils professionals diversos com dissenyadors, maquinistes, tècnics o administratius, entre altres.

El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics inicia una cerca d’empreses col·laboradores en el sector ceràmic amb la finalitat de derivar a l’alumnat de la Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria per a realitzar les seues pràctiques no laborals.

En concret, entre els candidats es troben perfils laborals diversos com dissenyadors, tècnics de laboratori, administratius comercials i de logística, esmaltadors, classificadors, carretoners, maquinistes o especialitzats en promoció.

Les empreses interessades en acollir alumnat en pràctiques iniciaran una relació de col·laboració amb el consorci, a través de la qual se’ls derivarà a participants de la Llançadora perquè puguen posar en pràctica els coneixements adquirits durant les sessions teòriques. A més, les empreses podran beneficiar-se dels serveis gratuïts que ofereix el Pacte, com la intermediació laboral o la formació a la carta per a treballadors de signatures que reconeixen la necessitat de formació del seu capital humà com a mitjà per a millorar en l’entorn laboral i professional.

Aquesta acció està emmarcada en el projecte de Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria subvencionada per LABORA (programa Avalem Territori) i el Ministeri de Treball i Economia Social. Les empreses interessades en acollir alumnat per a la realització de pràctiques no laborals poden contactar amb l’àrea de formació a la carta a través del correu electrònic formacion@pacteceramic.es o en el telèfon 610 321 875.

Leave a Reply