ActualitatPacte Territorial per l’Ocupació Alt MaestratPactesPactes Castelló

El Pacte per l’Ocupació de l’Alt Maestrat tria el domini marketmaestrat.com com a nom per al seu marketplace

By 15/01/2024No Comments

L’EMPACE 2023-2025 de l’Alt Maestrat comença els primers passos de programació per a la seua Marketplace comprant el domini marketmaestrat.com com a nom recognoscible del seu projecte experimental del Pacte per l’Ocupació. El nom es va decidir amb el vistiplau dels alcaldes i suposa l’inici de la concreció dels resultats de l’informe de l’EMPACE de 2022.

El domini serà la base del portal comercial i turístic de l’Alt Maestrat. Sobre ell s’ha desenvolupat el mapa web i l’estructura de treball per seccions del portal.

El coordinador del projecte i l’informàtic contractat a través de l’EMPACE per a la programació del projecte estan treballant en el backoffice de la pàgina web generant les seccions on s’albergaran les diferents botigues dels productors locals, així com el sistema de venda i els carrets de la compra dels usuaris finals.

La web compta amb un apartat en línia i una intranet pròpia en el backoffice per a la gestió de comandes per part de cada comerç. Els treballs de programació i desenvolupament es troben en la seua fase inicial realitzant-se proves de funcionament i generant el disseny gràfic necessari per a fer atractiu el portal. També s’està programant tenint molt en compte la usabilitat i la facilitat de maneig per a evitar la bretxa digital en població envellida.

Leave a Reply