ActualitatPacte Territorial per l'Ocupació i desenvolupament Local del Camp de MorvedrePactesPactes València

El pacte territorial per l’ocupació del Camp de Morvedre organitza la seua primera Fira d’ocupació comarcal amb gran èxit d’assistència

By 15/01/2024No Comments

Més de 600 assistents a la jornada, 100 entrevistes presencials al llarg del matí i 22 empreses referents participant activament en la I Fira d’Ocupació del Camp de Morvedre.

La I Fira d’ocupació del Camp de Morvedre tractava de ser un punt de trobada entre empreses i demandants d’ocupació, a més de completar-se amb xarrades formatives relacionades amb la cerca d’ocupació. Va ser organitzada pel Pacte Territorial per l’Ocupació del Camp de Morvedre i es va realitzar el 14 de novembre de 2023 en el Casal Jove del Port de Sagunt. Va comptar amb l’especial col·laboració del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sagunt i l’Associació d’empresaris del Camp de Morvedre ASECAM.

La jornada va tindre dos espais diferenciats, d’una banda, una zona d’estands que va comptar amb la presència de 22 empreses, associacions empresarials i diferents agents socials referents de la comarca del Camp de Morvedre, i, d’altra banda, conferències relacionades en la cerca d’ocupació en la sala d’actes del Casal Jove.

Al llarg del matí els participants van poder acostar-se als estands a realitzar la seua autocandidatura i entregar el seu curriculum vitae, igual que accedir a la sala d’actes per a escoltar les ponències.

Per a l’ocasió es van oferir 78 ofertes d’ocupció de perfils molt diferents, a cobrir entre els més de 350 inscrits que van presentar la seua candidatura prèviament. Resultat de tot això van ser al voltant de 100 entrevistes realitzades al llarg del matí en unes aules condicionades per a això.

Algunes de les empreses que van participar en la I Fira d’Ocupació del Camp de Morvedre van ser: NSG Group, Novaedat, Randstad, Access, Ilunion, Facosa, Holcim, Factor ingeniería y decoletaje , General Drones, Carrefour, Aldi, TUMESA, Inserta Empleo, Automóviles Sagunto, Nunsys i Sagunt Emplea, agència de col·locació de l’Ajuntament de Sagunt.

La sessió va ser inaugurada pels representants del Pacte Territorial i els representants polítics de la zona, donant principi posteriorment a les conferències divulgatives programades per a la I Fira d’Ocupació comarcal del Camp de Morvedre. Les conferències realitzades van ser:

• “Com crear una identitat digital per a aconseguir ocupació” per Sandra Romero Cañadas
• “El mercat laboral actual. La formació contínua com a element clau” per Remedios Font Lozano
• “Com construir el teu propi Storytelling, que vull transmetre durant el procés d’entrevista (menys és més i ací no serveix el ChatGPT)” per Ana Sánchez de l’empresa Factor ingeniería y decoletaje
• “Soft Skills per a la cerca d’ocupació i incorporació de les organitzacions” per Kike Algora Sebastià.

A més, es va comptar amb un taller de fotografia professional, on els assistents podien realitzar-se una fotografia per al seu Currículum, realitzada per un fotògraf. Vora 70 persones es van acostar i no es van perdre aquesta oportunitat.

Més de 600 persones van passar pel Casal Jove del Port de Sagunt al llarg del matí per a participar en la I Fira d’ocupació del Camp de Morvedre, un gran èxit de convocatòria i que demostra la necessitat de realitzar aquest tipus d’accions a la comarca del Camp de Morvedre.

Leave a Reply