ActualitatPacte territorial pel desenvolupament local i l'ocupació Plana NordPactesPactes Castelló

El Pacte per l’ocupació Castelló Nord reuneix als empresaris turístics amb oferta experiencial i informadors turístics per establir sinergies i reforçar el treball conjunt

By 25/11/2022No Comments

El 10 d’octubre es van reunir a Rossell (Castelló) els empresaris turístics que tenen la seua empresa en algun dels municipis del Pacte i els informadors turístics, per tal de presentar la seua oferta i establir i reforçar sinergies.

Així es van presentar un total de 22 empreses que en la seua oferta inclouen alguna activitat de tipus experiencial: tastos, visites a almàsseres, cellers, camps d’oliveres o vinyes, rutes a cavall, tallers d’artesania, etc.

Les empreses relacionades amb el sector agrícola van tindre l’oportunitat d’explicar en què consisteix el seu producte i les activitats que ofereixen. Productors d’oli, de vi, de formatges, de productes derivats de l’ametla, que a més de tindre el seu producte amb marca pròpia, fan visites guiades als camps, a oliveres mil·lenàries, a vinyes, mostren els seus cellers i almàsseres, fan tastos d’oli, de vi, per a grups de turistes, valorant tot un sector que ha apostat per anar més enllà de la producció, donant a conéixer el territori i la seua cultura gastronòmica i agrícola.

En la mateixa jornada les sis oficines de turisme i un punt d’informació turístic, a més de donar informació a les oficines, van presentar les visites guiades que ofereixen al seu municipi. De la mateixa forma van presentar la seua oferta els museus i centres d’interpretació.

Els assistents van tindre l’oportunitat de compartir la informació i establir contactes amb la finalitat de poder treballar de forma conjunta reforçant el seu producte i vertebrant el territori entés com a una única unitat.

Durant la Jornada es van degustar productes elaborats per les empreses que van participar, derivats de l’oli, la garrofa i l’ametla principalment.

Leave a Reply