ActualitatPacte Territorial per l'Ocupació de la Vall del VinalopóPactesPactes Alacant

El Pacte del Vinalopó continua avançant en el desenvolupament del projecte experimental

By 25/11/2022No Comments

Continuem tenint clara la nostra missió des del CONSORCI INTERMUNICIPAL PACTE TERRITORIAL PER L’OCUPACIÓ DE LA VALL DEL VINALOPÓ: connectar a tots els agents implicats en la societat per a impulsar i millorar l’ocupació i l’ocupabilitat en el nostre territori.

A través del projecte experimental “Promoció i Activació del Vinalopó” l’equip EMPACE 2022 continua fent passos en el desenvolupament de vàries accions.

La primera d’elles ha sigut la realització d’un esdeveniment sobre cercadors d’ocupació, posant el focus en les diferents alternatives que existeixen actualment sobre on buscar treball a través dels cercadors d’ocupació.

La segona ha sigut l’elaboració d’un itinerari professional, amb l’objectiu d’ajudar les persones demandants d’ocupació a definir el seu objectiu laboral. Contribuirà al fet que les persones organitzen la seua formació, la seua experiència, les seues habilitats i la seua disponibilitat per a plantejar-se el seu objectiu professional. Aquesta guia ha sigut compartida amb els municipis integrants del Pacte, en la nostra Comunitat Connecta Vinalopó i en xarxes socials.

Dins dels nostres objectius també destaquem tota la informació que s’està recaptant a través d’una enquesta dirigida als tècnics dels ajuntaments en matèria d’ocupació, formació i béns d’interés cultural i a les empreses del territori sobre estudi de necessitats formatives, perfils professionals més demandats o la realització d’un Tour Virtual, entre altres.

Tota aquesta informació es pot trobar en Connecta Vinalopó. Recordem que es poden inscriure com a usuari i tindran accés a un ampli catàleg de formació, ofertes d’ocupació, ajudes i subvencions.

Poden seguir a Connecta Vinalopó en Linkedln, Facebook, Instagram i el nostre canal de Youtube per a estar al corrent de tots els esdeveniments i notícies relacionades amb el nostre territori, continuem treballant.

Leave a Reply