ActualitatPacte territorial la Costera la CanalPactesPactes València

El Pacte Costera-Canal Participà en la “Feria Empleo” de Xàtiva

By 15/01/2024No Comments

El Pacte Territorial va estar representat pel seu president, José Luis Gijón, així com pel personal tècnic.

El Pacte Costera Canal va assistir, el passat 26 i 27 d’octubre, a la “Feria Empleo” a Xàtiva, un esdeveniment organitzat pel Rotary Club de la localitat en col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat, CaixaBank i les associacions empresarials Xàcex i Adexa.

En aquesta fira, van participar empreses de diferents sectors de la comarca amb les quals, el Pacte, va mantindre reunions i va establir contactes per a futures col·laboracions.

Així mateix, es va participar una taula redona centrada en l’accés al món laboral públicprivat, així com en una xarrada dirigida a la joventut sobre com accedir a la primera ocupació.

En l’esdeveniment, dirigit a les persones en cerca d’ocupació, van poder explotar al màxim les opcions del seu perfil professional i optimitzar el seu temps, així com tindre, en dos dies complets, diverses entrevistes de treball en un mateix espai. Prop d’un centenar de persones entregaren els seus currículums en l’estand habilitat per al Pacte amb la finalitat de poder formar part de les diferents borses d’ocupació que disposem.

Leave a Reply