ActualitatAcord territorial per a l'Ocupació i el desenvolupament local de la comarca de la SaforPactesPactes València

Connecta Talent: nova web i nous recursos digitals del Pacte Territorial de la Comarca de la Safor, La Safor Emprén

By 15/01/2024No Comments

El Pacte Territorial, La Safor Emprén, a través del projecte Connecta Talent té com a finalitat consolidar un ecosistema sòlid, inclusiu, sostenible i competitiu on s’utilitzen els recursos territorials de la Comarca de la Safor per a aflorar el talent tecnològic i innovador.

Per a això, i amb l’objectiu de dur a terme la màxima difusió, l’equip tècnic ha desenvolupat una landing page on trobar tota la informació sobre xarrades, esdeveniments i formacions dissenyades per a impulsar el talent. S’han dissenyat dues àrees totalment diferenciades en la web perquè la navegació siga més fàcil, intuïtiva i senzilla: persones que busquen millorar el seu talent i empreses que busquen persones amb talent.

● Connecta Talent amb persones: s’ha creat tota una programació de formació amb tecnologies innovadores que permet als usuaris valorar les seues competències i experiència. A més, realitzar aquestes activitats afavoreix contactar amb les empreses de la comarca i tindre accés a pràctiques prelaborals com a resultat dels acords que el Pacte Territorial, La Safor Emprén, té amb les empreses de la Comarca.

En el següent enllaç s’accedeix a tota la informació i recursos publicats actualment i orientats a millorar l’ocupabilitat de les persones en cerca activa d’ocupació: Connecta Talent amb persones

● Connecta Talent amb empreses: s’han traçat dues línies d’actuació principals. D’una banda, l’acompanyament a les empreses per a trobar i retindre talent mitjançant pràctiques prelaborals i la intermediació laboral. I d’altra banda, la realització de nombrosos networkings empresarials en l’àmbit comarcal, perquè des del Pacte Territorial, La Safor Emprén, som conscients de la necessitat que tenen les empreses per a adaptar-se als canvis i reptes que planteja el futur.

En l’enllaç adjunt, s’accedeix a tota la informació i recursos publicats actualment: Connecta Talent amb empreses.

Finalment, cal destacar, la implementació d’un espai d’ofertes d’ocupació tecnològiques d’empreses situades a la comarca de la Safor, per a gestionar, captar i retindre el talent de la Comarca.

Així, Connecta Talent constitueix una nova oportunitat per a fomentar i impulsar el desenvolupament econòmic i social de la comarca i l’avanç cap a una societat del coneixement integradora i en igualtat d’oportunitats.

Aquest projecte és fruit d’un Pacte entre la Mancomunitat de Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia, CEV, la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor – FAES, UGT-PV Intercomarcal Ribera-Safor-Vall d’Albaida-Costera-Canal de Navarrés, CCOO-PV La Ribera, La Safor i la Generalitat Valenciana a través de LABORA.

Leave a Reply